מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בלהרות-מה עושים ולמי פונים?SS15/07/2011
שלום,
אני בת 37 ,יש לי ילד אחד אוטוטו בן 5-ההריון איתו היה תקין כולל הלידה.הריתי איתו בנסיון הראשון בעזרת ערכת ביוץ.
מזה כ9 חודשים, אני מנסה להרות בשנית ונעזרת שוב בערכות ביוץ-ללא הצלחה.
לפני חודש ניגשתי לגניקולוגית בקופה בנושא זה,היא הפנתה אותי לבדיקות דם מקיפות{לא כולל הורמונים} וכיוון שהייתי כשבוע לאחר תחילת הווסת,גם למעקב זקיקים.
ביצעתי מעקב ביום ד',ו',א'.
התוצאות היו:
ביום ד'-יום ה לווסת:2 זקיקים באורך 11 מ"מ,רירית רחם 5 מ"מ.
ביום ו'-יום 10 לווסת:זקיק 12 מ"מ וזקיק 14 מ"מ,רירית רחם 5 מ"מ.
ביום א'-יום 12 לווסת:זקיק 12 מ"מ,הזקיק השני כבר נעלם ורירית רחם 5 מ"מ.
הביוץ עצמו התרחש בין שישי לראשון,וכיוון שזה היה סופ"ש לא יכולתי לבצע מעקב זקיקים גם בשבת.
עד כמה שהבנתי,יש בעייה שרירית הרחם היא דקה ולא הראתה סימני התעבות לקראת הביוץ. כמו כן,הזקיקים כנראה לא התפתחו לאורך רצוי.
מהגניקולוגית קיבלתי יחס אנטיפתי ולא מקצועי כשחזרתי אליה ולכן:
א. אשמח לקבל המלצה על גניקולוגים מומלצים שעובדים עם מאוחדת באיזור הדרום{אשקלון-קריית גת והסביבה}.
ב. אשמח לדעת מה פשר תוצאות בדיקות הזקיקים שלי
ג.אשמח לקבל המלצה של רופא מומחה לנושא זה באיזור דרום-מרכז שאוכל להסתמך על חוות דעתו המקצועית וכמובן שינחה אותי מה עלי לעשות עכשיו.
ד.אשמח לקבל כל הנחייה ומידע שרלוונטי למצב שלי מעבר למה שרשמתי.
תודה רבה מראש
שושי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בלהרות-מה עושים ולמי פונים? - תגובה
יפעת צאיג18/07/2011הי שרון,
פרופיל הורמונלי מדויק צריך להיות במעקב של כמה חודשים. לפני הכל אמליץ לך לבצע חודש הבא מספר בדיקות ועימם תוכלי לפנות הלאה.
1. בדיקות הורמונליות (יום 3-5 למחזור)
2. במידה ובלידה היה שימוש במכשירים או קיסרי- צילום רחם.
3. מעקב זקיקים+רירית.
אל תשכחי כי עברו 5 שנים מהריונך הראשון ולכן לעתים לגוף לוקח זמן רב יותר להיקלט.
בצעי את הבדיקות ועימם את יכולה לפנות גם לדעה נוספת דרך הקופה או פרטי. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)