מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה למומחה פריוןSS17/07/2011
שלום,
לאחר נסיון להרות של שנה,
החלטתי לגשת למומחה פריון. ולכן זקוקה אני לעזרתכן:
א. לאילו בדיקות עלי לדאוג לבצע בטרם אגיע למומחה?
ב. המלצה על מומחה בפריון-אני גרה אי שם בין אשקלון לקריית גת ולכן,איזור הדרום עדיף אך ניתן גם מרכז,אם אין פתרון מספיק טוב באיזור מגורי.
{רצוי שיהיה ברשימה של קופת חולים מאוחדת אבל ממש לא must }
תודה רבה מראש
שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שרון
גו'לי17/07/2011אני מאיזור אשקלון ממליצה לך בחום על פרופ' אורביטו ביחידה בברזיל הם מקסימים ומקצועיים מאוד
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבההה. איך אני מגיעה אליו?
SS18/07/2011אני קובעת תור אליו? יש לו קליניקה פרטית? או בדרך אחרת,,,,?
תחום הפריון זה המומחיות של?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שרון
גו'לי18/07/2011כן זה התחום שלו פרופס' תיתקשרי ליחידה והן יכוונו אותך בנות מקסימות מאוד 086745933 בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש תודה.אני יכולה לגשת אליהן ישירו
SS18/07/2011ישירות ללא אישור מקדים של הקופה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שרון
גו'לי18/07/2011מציעה לך לצלצל מחר מהשעה שמונה בבוקר ועד השעה שלוש בצהריים
הן כבר ידריכו אותך
תבקשי לפתוח תיק ואז הן יסבירו לך את התהליך
הבנות הן מלי\פנינה מקסימות נעימות מאוד מאוד
ושוב בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש תודה. אני אשים את הילד בקייטנה
SS19/07/2011ואתקשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצדקת,שוחחתי עם פנינה,היא באמת נחמדה
SS19/07/2011לצערי פתיחת התיק לא תבוצע ע"י פרופ' אורביטו.אלא ע"י אחד המומחים האחרים.
היא אמרה שאני אוכל בהמשך להגיע אליו,פשוט הוא לא עושה את פרוצדורת פתיחת התיק וייעוץ ראשוני.
היא הבטיחה לי שכל הצוות מורכב ממומחי פריון טובים.
חשבתי אולי לפנות אליו לייעוץ הראשוני במרפאה הפרטית שלו לפני שאני מגיע לתור שלי לפתיחת תיק ב9 לאוגוסט.
מה דעתך? יש לך במקרה את הפרטים של המרפאה הפרטית שלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שרון
טלי19/07/2011האמת שכל הצוות מיקצועי מאוד ואגב הוא זה שעובר על כל התכניות של הטיפול כך שאין לך מה לדאוג אני מרגישה שאת קצת בלחץ או מעוררת אז את לא צריכה להיות.
מציעה לך שתבקשי פנינה את הבדיקות שאת צריכה להתחיל תשלח לך בפקס
המייל שלי [email protected] גו'ליה כל דבר אשמח לעזור
יש את ד"ר מלצר שהוא אלוף בשאיבות והחזרות
כנ"ל ד"ר מרטין
את ד"ר רוית נחום פחות אוהבת כי יש לה אנרגיות שלא עושות לי טוב
ה באמת כולם בסדר
אל תמהרי לפנות לאף אחד באופן פרטי תתחילי ותיראי לאן זה זורם
בהצלחה ומקווה שתרמתי ולו במעט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה למומחה פריון - תגובה
יפעת צאיג18/07/2011כדי להגיע מוכנה אני ממליצה על הבדיקות הבאות:
1. פרופיל הורמונאלי
2. צילום רחם
3. בדיקת זרע
כדי לא לבזבז זמן וכסף את יכולה לבקש את הבדיקות מהרופא נשים של הקופה ורק אח"כ להגיע לפרטי . בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחה לפריון
ליאת10/11/2011פרופסור משיח ופרופסור דור . שניהם מאזור המרכז . מקווה שיעזור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)