מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצובה וחנוקה מדמעותחן20/07/2011
היי שלום לכולם! ערב טוב!
אני נשואה מזה כ7 שנים ללא ילדים, התחתנתי בגיל 19 לא רצינו מיד ילדים אך לא השתמשנו באמצעי מניעה וכאשר ראיתי שעוברת שנה ועדיין לא נקלטתי הבנתי שמשהו לא בסדר... בבדיקת זרע גילינו שיש 0% זרע אחרי ימים רבים של בכי נסתי לראות מה ניתן לעשות, הלכנו לפרופסור בהדסה ושם עשינו דיקור שלא צלח מאז וכבר עברו שנתיים וחצי לא עשינו כלום הינו רגע לפני טיפול של פרופסור מח"ול בשם שלגאל שעובד בשיטה של פתיחת כל האשך וחיפוש זרעונים אך בסוף לא נגשנו.
כעת אני פשוט מדוכאת לא יודעת מה לעשות לאן לפנות ואם מי להתיעץ
הבית רייק וחשוך ופשוט עצוב לי רעעעעע לי מה אעשה????
אני לא רואה את האור באופק!! דייי אני כבר לא יכולה יותר כל חברותי עם ילדים ורק אני בודדה וגלמודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצובה וחנוקה מדמעות - תגובה
רונית רוזנטל21/07/2011שירי כתבי לי מייל פרטי מיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חן21/07/2011היי שלום!
אני מסתכלת על ההודעה ששלחתי אתמול ומתנצלת על הדרמתיות, כנראה שהייתי בסערת רגשות כי בדכ אני ממש לא כך משתדלת להאמין ולקוות
איך שולחים מייל בפרטי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!
חן21/07/2011לא ראיתי בתחילה את כתובתך תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי חן
מיק06/08/2011לי ולבעלי יש בעיקר בעיות זרע
יש פרופ' אחד שעושה בדיקות זרע בצורה קצת שונהזה נקרא X6000
אני עברתי 8 הפריותורק אחרי שעברתי עליו ועשינו הפריה דרכו נולדו לי ילדי
הוא נקרא פרופ' בר טוב .עם את רוצה יותר פרטים תשלחי לי אימייל
לי הוא עזר
אבל הכי חשוב לשמור על אופטימיות ולהמשיך להאמין שלי זה יקרה
שולחת לך חיבוק גדול
מיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)