מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעית פוריותתקוה10/01/2008
האם לידה טראומתית יכולה להשפיע על פעילות תקינה של הרחם, והמחזור???
אם כן, האם טיפול פסחכוולוגי יוכל לפתור את הבעיה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טראומה ופוריות
יפעת צאיג15/01/2008בהחלט יש קשר בין לידה טראומתת לפוריות. הגוף נמנע מלחזור על פעולה הטראומתית ובהחלט טיפול פסיכולוגי יכול לעזור....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ו....
תקוה15/01/2008אם הלידה היא טראומתית, זה יכול להוביל עד מצב של העדר ווסת??
ואם אטפל בבעיה אצל פסיכולוג המחזור יחזור??
תודה, אני מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שכן...
יפעת צאיג17/01/2008טראומה יכולה להוביל אפילו לעליה של FSH והקדמת גיל המעבר...
ממליצה לך לטפל בהקדם. יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תקוה17/01/2008מעניין, כי דווקא ההורמונים אצלי חלשים והFSHבתווח הנורמה כל הזמן, כך שלהקדים את גיל המעבר לא נראה לי,
אבל אולי הגוף פשוט לא מתפקד, אני עם פיברומאלגיה מה שאומר שגופי נמצאבמצב של סטרס,
יש סיכוי להתגבר על זה רק בטיפול פסיכולגי??
תודה לך,
אני די מודאגת מזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודאגת מאד
תקוה18/01/2008הצלחת להדאיג אותי, מקווה שתתיחסי לשאלתי שלמעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שהדאגתי
יפעת צאיג21/01/2008אני מציעה לך בהחלט לטפל ולהוריד את רמת הסטרס כדי לאפשר לעצמך תפקוד הורמונאלי תקין. אני מקווה שברגע שתתאזני נפשית המצב ההורמונאלי יחזור לעצמו. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אפשר לטפל בזה
שרי23/01/2008הי ,
קראתי את תגובתך , ולא ידעתי שטראומת לידה יכולה לגרום ל" לעליה של FSH והקדמת גיל המעבר" - איזה טיפול את יודעת/ ממליצה שיכול להועיל לזה??
מחכה לתשובה, המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול פסיכותרפי
יפעת צאיג24/01/2008לטיפול בטראומה יש פתרונות שונים. יש טיפול עמוק יותר כמו טיפול פסיכולוגי, פסיכותרפי. מבחינה טיול אלטרנטיבי יש פרחי באך וטיפולי מגע כמו רפלקסולגיה שעובדים על שחרור מהטראומה. לדעתי שילוב הטיפולים בין הלטרנטיבי לטיפול העמוק יותר יוצר שחרור משולב בין הגוףלנפש. המון בהצלחה. יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לרפלקסולוגיה
תקוה24/01/2008לא יודעת מה לומר, אני טיפלתי ברפלקסולוגיה כעשרה טיפולים לפני שנה אצל משהי שהיא גם אחות וגם יועצת, ולא הועיל לי, כיום הגענו ביחד למסכנה שהרפלקסולוגיה גורמת להרפיה ומביאה למעין תמיכה באדם שקשה לו נפשית במקום להוצי אותו מהמצב שלו.
כך שאולי לאחר טיפול פסיכולוגי שווה לנסות רפלקסולוגיה, זה דבר נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישי
יפעת צאיג24/01/2008לכל אחד מתאים משהו אחר ולכל אישה יש את הנוסחה שלה להריון ושווה לנסות ולראות את ההשפעה... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)