עצובה ומבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצובה ומבולבלת
    שיר
    25/07/2011

שלום רב,

אני בת 35 (כמעט 36). ללא ילדים. לפני כשלושה שבועות עברתי שאיבה עקב הריון שאינו מתפתח בשבוע 8 (הריון ראשון, שהושג בחודש השישי לניסיונות).
    בביקורת הא"ס שבוצעה כ-20 יום לאחר ההליך, נמצא כי הרחם תקין וללא שאריות, והרירית דקה (כ-4 מ"מ).
    לדעתי בעת הבדיקה הייתי כיומיים לאחר הביוץ (אני בודקת באמצעות חום השחר והפרשות ותמיד מזהה בוודאות) - כך שהרירית בשלב הזה צריכה להיות הרבה יותר עבה..
    הרופא אכן אמר כי הרירית מאד דקה ואין סיכוי שייתפס הריון החודש.
    גם בחודשים קודמים, כשעשיתי מעקב זקיקים, ראו לעיתים רירית דקה יחסית (סביב ה-5-6 מ"מ) אם כי בחודש בו נקלטתי לא ביצעתי מעקב כך שאינני יודעת מה היה עובי הרירית באותו הזמן.

אתמול הייתי אצל רופא הנשים הקבוע שלי בתקווה שישלח אותי לבדיקות - אולי מעקב זקיקים, אולי לעקוב אחר עובי הרירית, פרופיל הורמונלי, מעקב אחר איפוס הבטא.. לאכזבתי הוא לא שלח אותי לשום בדיקה ואמר לי לחזור בעוד כמה חודשים במידה ולא ניקלט להריון.
    אני מאד מודאגת שתהליך השאיבה פגע לי בעובי הרירית (שממילא דקה יחסית בדרך כלל) ולא יודעת מה לעשות.

מיותר לציין שאין לנו זמן "לבזבז" - שנינו בני 35, בלי ילדים, ואם יש בעיה היינו רוצים לבדוק אותה בהקדם האפשרי ולטפל בה.

אני מאד מצוברחת ודואגת שלא יהיו לנו ילדים... לא רוצה לבזבז זמן יקר ולא יודעת מה לעשות כשהרופא כל כך אדיש.

אני לא כל כך בטוחה מה בעצם אני שואלת כאן, אבל ממש אשמח לכל מידע שהוא בעניין.
    תודה רבה..
    :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצובה ומבולבלת

הוספת תגובה

• עצובה ומבולבלת - תגובה

רונית רוזנטל
    31/07/2011

כתבי למייל שלי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. שלחתי לך מייל הבוקר

שיר
    31/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה