ביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ
    קרן
    04/05/2007

היי יפית רציתי לדעת לפי מדידת חום מה את חושבת לגבי יום הביוץ.
    ומחזורים האחרונים שלי היו 27 27 28 ועכשיו 25
    התחלתי למדוד חום מהיום 8 החום היה 36.6 אחר כך 36.3 ו 36.3 ו36.3 ואז 36.4 וביום ה13 36.5 יום שישי יום הטבילה מה את חושבת?
    בגלל שלא יודעים מה הבעיה שאני לא מצליחה להכנס להריון רציתי לדעת עם חוץ מדיקור סיני שאני עושה יש טיפול ברפואה המשלימה שיכול לגלות בדיוק את הבעיה כמו רפקסולוגיה או אירדיאולוגיה דרך גלגל העין ואם את מכירה משהיא לא יקרה באזור המרכז
    תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ

הוספת תגובה

• חום השחר

יפעת צאיג
    06/05/2007

לצערי קשה לדייק עם הביוץ לפי מדידת חום השחר כי מספיק שעשית מעט יותר תנועות לפני הקימה מהמיטה חום הגוף משתנה. אם עשית את הבדיקות הרפואיות ולא נמצאה בעיה סביר להניח שלפי אבחון הרפואה הסינית ימצאו אזושהי חסימה אנרגטית. אני מאמינה שדרך הרפואה האלטרנטיבית ניתן מאוד לעזור לפריון אבל צריך להגיע לאנשים שמתמחים בפריון ואני מקווה שהדיקור שאת עושה אכן כזה, ואם כן חכי ותני לזה סיכוי להצליח. בדיקור צריך להרגיש שיפור רגשי וגופני כבר בחצי שנה הראשונה לטיפול. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה