מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביוץקרן04/05/2007
היי יפית רציתי לדעת לפי מדידת חום מה את חושבת לגבי יום הביוץ.
ומחזורים האחרונים שלי היו 27 27 28 ועכשיו 25
התחלתי למדוד חום מהיום 8 החום היה 36.6 אחר כך 36.3 ו 36.3 ו36.3 ואז 36.4 וביום ה13 36.5 יום שישי יום הטבילה מה את חושבת?
בגלל שלא יודעים מה הבעיה שאני לא מצליחה להכנס להריון רציתי לדעת עם חוץ מדיקור סיני שאני עושה יש טיפול ברפואה המשלימה שיכול לגלות בדיוק את הבעיה כמו רפקסולוגיה או אירדיאולוגיה דרך גלגל העין ואם את מכירה משהיא לא יקרה באזור המרכז
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום השחר
יפעת צאיג06/05/2007לצערי קשה לדייק עם הביוץ לפי מדידת חום השחר כי מספיק שעשית מעט יותר תנועות לפני הקימה מהמיטה חום הגוף משתנה. אם עשית את הבדיקות הרפואיות ולא נמצאה בעיה סביר להניח שלפי אבחון הרפואה הסינית ימצאו אזושהי חסימה אנרגטית. אני מאמינה שדרך הרפואה האלטרנטיבית ניתן מאוד לעזור לפריון אבל צריך להגיע לאנשים שמתמחים בפריון ואני מקווה שהדיקור שאת עושה אכן כזה, ואם כן חכי ותני לזה סיכוי להצליח. בדיקור צריך להרגיש שיפור רגשי וגופני כבר בחצי שנה הראשונה לטיפול. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)