מאד עצובה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאד עצובה...
    דחוף
    04/05/2007

אנחנו כבר שנה מנסים להרות.

רציתי לשאול, כי אני נורא נורא פוחדת!!!

איזה בדיקות בודקים את האישה כדי לבדוק אם יש חלילה בעיה?

האם מדובר בבדיקות כואבות או פולשניות?

אשמח לפירוט מדוייק מה על אישה להבדק כדי לבדוק אם יש בעיה בפריון.

שנית, יש לי מחזור מאוד קבוע, רוב הסיכויים שיש לי ביוץ נכון?

כי עם הערכות לא הצלחנו לאתר אותו...

-אני מקבלת מחזור מאד קבוע, והפעם איחר בכמה ימים אני הייתי ממש בטוחה שזהו הפעם הריון
    ואני כל כך מאוכזבת קבלתי אחרי חמישה ימים מימה שהייתי צריכה לקבל.
    האם זה איחור? מה הסיבות לאיחור?

תודה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאד עצובה...

הוספת תגובה

• לדחוף

קרן
    04/05/2007

היי אני סתם בחורה שקראתי את מה שרשמת ורציתי לרשום לך מה התהליך שאני עברתי, אני מנסה כבר שנתיים אז שנה זה באמת בסדר גמור לא צריך לדאוג זה דבר ראשון.
    את צריכה לגשת לגניקולוג שמומחה בפריות הוא יתן לך לעשות בדיקות דם הורמונליות ובעלך חייב לעשות בדיקת זרע, אחר כך תעשי בדיקת זקיקים לבדוק מתי בדיוק הביוץ,ומה הגודל של הזקיק זה אולטרסאונד פנימי.
    אני עשיתי הכל ולא מצאו כלום אז פניתי לרפואה משלימה דיקור סיני ורפלקסולוגיה אמרו לי שיש לי חסימה אנרגטית.
    מקווה שעזרתי הכל יהיה בסדר בלי לחץ לכל דבר יש פיתרון
    שבת שלום :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרן

דחוף
    04/05/2007

גרמת לי לבכות. תודה לך שענית לי. אני במצב רוח מאד מאד קשה ועצוב...
    מודאגת. הכל מפחיד אותי כל כך.
    את מוכנה לפרט לי מה זה אומר בדיקת זקיקים?
    ומה זה אולטראסאונד פנימי?
    פולשני? כואב?
    הרבה תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת קטנה

סהר
    04/05/2007

יש את הבדיקות ההורמונליות שהן רק בדיקות דם פשוטות, יש את מעקב הזקיקים שזו בדיקת אולטרסאונד רגילה אצל הרופא נשים, והתוספת היא שיש גם צילום רחם ועוד כל מיני.אבל לפי מה שאני יודעת בד"כ מגיעים עד לצילום רחם ורק אם יש חלילה בעיה בצילום רחם עוברים הלאה.
    הצילום רחם בהחלט לא נעים והוא בודק אם יש סתימה בחצוצרות. אבל בואי נגיד שיש לך עוד דרך לעבור ואולי לא תגיעי לשם בכללץ
    לבעלך ניתן לעשות בדיקת זרע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה קורה בצילום רחם?ולמה זה לא נעים?

דחוף
    05/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לך שוב דחוף יקרה

סהר
    05/05/2007

נראה לי שחבל שתחשבי על דברים שעוד די רחוקים ממך (ונקווה שלא יחהיו קרובים יותר)
    ובכל מקרה,אני אסביר לך כי עדיף לדעת מאשר לחיות בחוסר הידיעה.
    את צילום הרחם לא עושה רופא השנים הרגיל שלך, תלוי באיזה קופה את ,לפי זה מפנים אותך למקום שמבצעים בו את הבדיקה.
    את שוכבת בתנוחה הרגילה כמו אצל רופא נשים, מכניסם את המפסק הזה+ קטטר כזה ואז מחדירים חומר יוד שלפי הפיזור שלו רואים את התקינות שם בפנים.
    יש כאלו בנות שהכאב עבורן הוא כמו כאבי מחזור חזקים נורא ויש כאלו (כמוני) שרגישות יותר ועם סף כאב נמוך שהכאב הוא עצום. מה שטוב שהייתי מודעת לכך והמליצו ל לקחת כדור הרגעה וכדור נגד כאבים לפני. למרות שלקחתי עדיין היו כאבי תופת. המזל שזה בדיקה מהירה אז לא כואב הרבה זמן. זאת שהייתה לפניי לא הייתה מודעת למה שקורה שם ולא באה מוכנה, בלי משככים ובלי כלום והיא ממש סבלה ושמענו את הצעקות שלה עד חדר ההמתנה.
    אני משערת שאת תבדקי לפני כל בדיקה שתעברי, כמו שאת שואלת עכשיו ולכן לא תופתעי כמוה.
    אבל בואי חכי עם המחשבות מה יהיה הלאה, נסי ללכת צעד צעד ולחקור את הצעד שקרוב . כי אולי כלל לא תצטרכי להגיע הלאה וסתם חבל לדעתי שתלחיצי את עצמך במחשבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה לך

דחוף
    06/05/2007

בעיקר על הגישה המרגיעה ועל הסבלנות
    לא הבנתי מה בדיוק כואב:המפסק? היוד? כמה זמן בערך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא מרדימים???

דחוף
    06/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן ועוד דבר קטן לעידוד

סהר
    04/05/2007

אני יודעת שזה נשמע מפחיד כשמסתכלים על זה מבחוץ, את לא יודעת למה לצפות והכל כל כך חדש ולא מוכר.
    אבל אל דאגה הרופאים שמטפלים בנו ואני מקווה ששלך גם כזה מאוד מבינים ולכן הם תומכים ומסבירים כל מה שקורה. וגם אם לא אז כמובן שמותר לשאול.
    את תראי שכשתהיי בתוך הזה השד לא כזה נורא... הכל נהייה בהיר מהר מאוד, אחרי טיפול אחד ואת כבר שולטת במצב. אני מקווה שלא תגיעו ליותר מזה.
    מה שמתסכל בכל התהליך זה הציפיות והאכזבות כל פעם, צריך המון המון סבלנות
    אני מאמינה שנוכל לעבור אותו רק אם לא נשכח את התקווה וננסה להתמקד בה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה- ההודעה מיועדת לדחוף

סהר
    04/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדחוף

קרן
    06/05/2007

אני שמחה שקראת את מה שרשמתי ושיכולתי לעזור
    דבר שני שום בדיקה לא כואבת אולי קצת לא נעימה זה הכל.
    בדיקקת זקיקים אומרת ככה: יש ברחם של האישה הרבה זקיקים קטנים (אני לא יודעת את ההגדרה המדויקת לזקיק) וביום של הביוץ אחד מהם גדל וגדל יותר מהאחרים ככה יודעים שיש ביוץ ומתי הוא קורה.אולטרסאונד פנימי זה שמכניסים מכשיר לנרתיק זה לא כואב בכלל את הבדיקת זקיקים עושים מהיום ה 12 למחזור הרופאה כבר תגיד לך הכל.
    תבטיחי לי שתשחררי קצת בלי לחץ, לחץ עושה פעולה הפוכה תנשמי עמוק תרגעי זה רק שנה הכל בסדר גמור.
    אני כאן בשבילך למרות שאני לא רופאה :) שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לניראל המקסימה

דחוף
    06/05/2007

הרבה הרבה תודה לך על תשומת הלב וההשקעה! הלוואי שיהיה לך הרבה טוב ובהצלחה בכל דבר שתפני! תודה רבה לך על העזרה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולטרה סאונד וזיקיקים

e
    08/05/2007

שלום לך :)

אני מנסה שנה וחצי להרות ללא הצלחה ולפני כמה חודשים פניתי לטיפול.
    בדיקת מעקב זקיקים נעשית ע"י אולטרה סאונד וגינאלי, זאת אומרת שמכניסים את המכשיר (מעין מוט ארוך) לנרתיק וכך ניתן לראות במסך האם יש זקיקים שמכילים אולי ביציות ז"א זקיקים בשלים לפני ביוץ וכן רואים האם השחלות והרחם תקינים עפ"י הגודל שלהם וכד'.
    בדיקת מעקב הזקיקים דורשת הגעה למרפאה בערך 3 פעמים בתוך שבוע בערך וזאת על מנת לראות אם הזקיקים גדלים עד לכדי ביוץ.
    הבדיקה לא כואבת ברוב הפעמים ורצוי לעשות פיפי לפני כן.

מקווה שעזרתי,
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה