מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מבולבלת-מה קורה לגוף שלי??ש.18/08/2011
שלום,
אני בת 37 הפסקתי גלולות לפני 10 חודשים.
מאז הגוף שלי מרגיש לי לא מאוזן. כלומר:
מחזור וביוץ ממש לא סדירים ועקביים{ווסת בין אחת לשבועיים וחצי עד 5 וחצי שבועות}.ומיחושים באיזור הרחם ושחלות לפחות במחצית החודש או יותר.
אני מנסה להרות במשך כל התקופה הזו ונעזרתי בערכות ביוץ לשם כך-ללא הצלחה עד כה.
אתמול בבוקר ביצעתיבדיקת הריון בייתית.
התוצאה הייתה פס בהיר מאד כמעט בלתי מורגש שהתהווה לאחר כמה דקות.
כשעתיים אחרי-התחיל הווסת, אחרי 14 יום מהביוץ שכלל את כל התסמינים של הדימום,כאבים,וכל שאר התחושות.
לאחר כ8 שעות הדימום פסק לחלוטין אין כל זכר ממנו. אך מצד שני, ישנם מיחושים חלשים יותר שמאפיינים ווסת.
בעקבות תופעה זו-החלטתי לבצע בדיקת הריון בייתית יממה וחצי אחרי הבדיקה הראשונית ולא עם השתן ה1 של הבוקר.
התוצאה הייתה פס בהיר אך מורגש יותר מפעם קודמת.
מה קורה פה??
איך ייתכן שאני אולי בהריון אם קיבלתי ווסת בדיוק בזמן עם כל התסמינים והכאבים ושאר התופעות??
ומה הדימום הזה אומר במידה ואכן אני בהריון?? שמשהו לא תקין??
סליחה על השאלות ועל אורך ההודעה-אני פשוט מודאגת.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזכרתי בעוד משהו
SS19/08/2011חשבתי על זה-ובמהלך כשעה-הרמתי את בני ששוקל כ20 ק"ג 3 פעמים לסירוגין,במשך מספר דקות כל פעם.
מבערך אותו הזמן שהתחילו מיחושים "טרום-וויסתיים" ולמחרת כביכול התחילה הווסת.
הייתכן קשר למאמץ של הרמת מנשא כבד כשבועיים לאחר הפריית הבייצית ומיחושים מאותו רגע והדימום של למחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבולבלת-מה קורה לגוף שלי?? - תגובה
רונית רוזנטל22/08/2011ממליצה לגשת ליעות עם רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)