מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות של בדיקת דם להריוןשרונה17/01/2008
מה אומרת תוצאה של 2 בטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך לבדוק שוב בעוד כמה ימים
יפעת צאיג17/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לדעת למה צריך לחזור על הבדיקה?
שרונה17/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך לבדוק שוב את ההכפלה של הבטא
יפעת צאיג18/01/2008כדי לוודא הריון תקין כי לפי מה שתארת הבטא מאוד נמוכה, יכול להיות הריון כימי או כתוצאה תרופתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
חנה18/01/2008באוגוסט האחרון הפסקתי לקחת גלולות לאחר שלקחתי אותן במשך 10 שנים.
מאז לא קיבלתי מחזור...הלכתי לרופא נשים שאמר לי לעשות את הבדיקות הנ"ל ושיש לעשותן רק ביום השני/שלישי של הוסת, מאחר ואין לי וסת בכלל הוא אמר לי לקחת גלולות לשבועיים כדי ליצור סוג של וסת מלאכותית בגמר השבועיים הללו. התוצאות שהובאו בהודעתי הקודמת הן תוצאות של זמן הוסת ולא כי התייאשתי וחזרתי לקחת גלולות, אני מתכננת הריון ולכן הגלולות הן כדי לקבל וסת ולא כדי להמנע מהריון בלתי רצוי...
מטרת הבדיקות היתה לברר מה הסיבה לאי קבלת וסת במשך חצי שנה....ולכן באה שאלתי האם משהו לא בסדר בתוצאות הללו.
אני לוקחת אלטרוקסין 5 מק"ג לאזן ה-TSH (יום כן ויום לא) וברור לי שאני צריכה להעלות את המינון כדי לאזן אותו.
האם יש כדורים שיכולים לאזן את התוצאות האחרון ושאוכל לבייץ כדי להכנס להריון? האם יש להם תופעות לוואי?
בעוד שבוע אעשה מעקב זקיקים באולטרהסאונד. (אפשר לעשותו ביום ה-15 ולא ב-14...כי לא אוכל לעשותו ביום ה-14)
מקווה שהסברתי את עצמי נכון ואני מודה לך מראש על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההודעה בהמשך להודעה שלי....למטה
חנה18/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)