אי ביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי ביוץ
    חנה
    17/01/2008

לאחר הפסקת הגלולות למניעת הריון שנטלתי במשך 10 שנים !! המחזור חדל להופיע.
    בדיקות שעשיתי בזמן "מחזור מדומה" (מחזור של נטילת גלולות למשך שבועיים בלבד) הראו את הממצאים הבאים:

ESTRADIOL(E2) <37 PMOL/L
    FSH 2.80 IU/L
    LH 0.60 IU/L
    PROGESTERONE 0.40 NMOL/L
    PROLACTIN 279.80 M/UL )
    TESTOSTERONE 1.10 NMOL/L ( 0.38-
    TSH 5.88 UIU/ML )

זאת אומרת שאין ביוץ והמחזור לא יופיע גם בהמשך כי הורמון ה-FSH נמוך.
    מה דעתך על תוצאות הבדיקות הנ"ל?
    מהו הטיפול הניתן במקרה דנן? האם יש כדורים שיכולים בכלל להסדיר ביוץ? האם יש סיבה ליאוש...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי ביוץ

הוספת תגובה

• אי ביוץ

יפעת צאיג
    18/01/2008

האם קיבלת את הטיפול של לקיחת שבועיים גלולות מרופא? מכיוון שתוצאות הבדקות הן לאחר גלולות אני לא בטוחה באמיתותן. האם ביצעת אולטרסאונד במשך אי הביוץ, אולי זה שחלות פוליציסטיות? ממליצה לך לחזור לרופא ולקבל הסבר מדוייק יותר כדי שאוכל לעזור. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר ליפעת

חנה
    18/01/2008

באוגוסט האחרון הפסקתי לקחת גלולות לאחר שלקחתי אותן במשך 10 שנים.
    מאז לא קיבלתי מחזור...הלכתי לרופא נשים שאמר לי לעשות את הבדיקות הנ"ל ושיש לעשותן רק ביום השני/שלישי של הוסת, מאחר ואין לי וסת בכלל הוא אמר לי לקחת גלולות לשבועיים כדי ליצור סוג של וסת מלאכותית בגמר השבועיים הללו. התוצאות שהובאו בהודעתי הקודמת הן תוצאות של זמן הוסת ולא כי התייאשתי וחזרתי לקחת גלולות, אני מתכננת הריון ולכן הגלולות הן כדי לקבל וסת ולא כדי להמנע מהריון בלתי רצוי...
    מטרת הבדיקות היתה לברר מה הסיבה לאי קבלת וסת במשך חצי שנה....ולכן באה שאלתי האם משהו לא בסדר בתוצאות הללו.

אני לוקחת אלטרוקסין 5 מק"ג לאזן ה-TSH (יום כן ויום לא) וברור לי שאני צריכה להעלות את המינון כדי לאזן אותו.

האם יש כדורים שיכולים לאזן את התוצאות האחרון ושאוכל לבייץ כדי להכנס להריון? האם יש להם תופעות לוואי?
    בעוד שבוע אעשה מעקב זקיקים באולטרהסאונד. (אפשר לעשותו ביום ה-15 ולא ב-14...כי לא אוכל לעשותו ביום ה-14)

מקווה שהסברתי את עצמי נכון ואני מודה לך מראש על המענה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ

יפעת צאיג
    21/01/2008

הי חנה, בד"כ כדי להביא מחזור משתמשים בכדורים כמו ארגסט ולא גלולות שיש להם השפעה הורמונאלית. אפשר להביא ביוץ ע"י תרופות רפואיות א בצורה הטיבעית והטיפול תלויבבעיה. אם זה שחלות פולייסטיות, פעילות שחלתית ירודה-FSH אני מציעה לך לעשות מעקב זקיקים וברור מה הסיבה להעדר ביוץ ובהתאם לכך יותאם טיפול טבעי, רפואי או שילוב. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה