מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי ביוץחנה17/01/2008
לאחר הפסקת הגלולות למניעת הריון שנטלתי במשך 10 שנים !! המחזור חדל להופיע.
בדיקות שעשיתי בזמן "מחזור מדומה" (מחזור של נטילת גלולות למשך שבועיים בלבד) הראו את הממצאים הבאים:
ESTRADIOL(E2) <37 PMOL/L
FSH 2.80 IU/L
LH 0.60 IU/L
PROGESTERONE 0.40 NMOL/L
PROLACTIN 279.80 M/UL )
TESTOSTERONE 1.10 NMOL/L ( 0.38-
TSH 5.88 UIU/ML )
זאת אומרת שאין ביוץ והמחזור לא יופיע גם בהמשך כי הורמון ה-FSH נמוך.
מה דעתך על תוצאות הבדיקות הנ"ל?
מהו הטיפול הניתן במקרה דנן? האם יש כדורים שיכולים בכלל להסדיר ביוץ? האם יש סיבה ליאוש...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי ביוץ
יפעת צאיג18/01/2008האם קיבלת את הטיפול של לקיחת שבועיים גלולות מרופא? מכיוון שתוצאות הבדקות הן לאחר גלולות אני לא בטוחה באמיתותן. האם ביצעת אולטרסאונד במשך אי הביוץ, אולי זה שחלות פוליציסטיות? ממליצה לך לחזור לרופא ולקבל הסבר מדוייק יותר כדי שאוכל לעזור. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר ליפעת
חנה18/01/2008באוגוסט האחרון הפסקתי לקחת גלולות לאחר שלקחתי אותן במשך 10 שנים.
מאז לא קיבלתי מחזור...הלכתי לרופא נשים שאמר לי לעשות את הבדיקות הנ"ל ושיש לעשותן רק ביום השני/שלישי של הוסת, מאחר ואין לי וסת בכלל הוא אמר לי לקחת גלולות לשבועיים כדי ליצור סוג של וסת מלאכותית בגמר השבועיים הללו. התוצאות שהובאו בהודעתי הקודמת הן תוצאות של זמן הוסת ולא כי התייאשתי וחזרתי לקחת גלולות, אני מתכננת הריון ולכן הגלולות הן כדי לקבל וסת ולא כדי להמנע מהריון בלתי רצוי...
מטרת הבדיקות היתה לברר מה הסיבה לאי קבלת וסת במשך חצי שנה....ולכן באה שאלתי האם משהו לא בסדר בתוצאות הללו.
אני לוקחת אלטרוקסין 5 מק"ג לאזן ה-TSH (יום כן ויום לא) וברור לי שאני צריכה להעלות את המינון כדי לאזן אותו.
האם יש כדורים שיכולים לאזן את התוצאות האחרון ושאוכל לבייץ כדי להכנס להריון? האם יש להם תופעות לוואי?
בעוד שבוע אעשה מעקב זקיקים באולטרהסאונד. (אפשר לעשותו ביום ה-15 ולא ב-14...כי לא אוכל לעשותו ביום ה-14)
מקווה שהסברתי את עצמי נכון ואני מודה לך מראש על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
יפעת צאיג21/01/2008הי חנה, בד"כ כדי להביא מחזור משתמשים בכדורים כמו ארגסט ולא גלולות שיש להם השפעה הורמונאלית. אפשר להביא ביוץ ע"י תרופות רפואיות א בצורה הטיבעית והטיפול תלויבבעיה. אם זה שחלות פולייסטיות, פעילות שחלתית ירודה-FSH אני מציעה לך לעשות מעקב זקיקים וברור מה הסיבה להעדר ביוץ ובהתאם לכך יותאם טיפול טבעי, רפואי או שילוב. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)