אחרי IVF ראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי IVF ראשון
    שירן
    20/01/2008

ביום שישי היתה החזרה והיום (יום א') יצאתי מהבית ללכת לרופא לקחת ימי מחלה ואני לא מרגישה כלום.
    אם היתה מתרחשת השתרשות הייתי מרגישה משהו?
    אני כ"כ פתטית שהייתי רוצה להרגיש כאב חזק, להקיא עצמי למוות - רק להרגיש משהו , לדעת שמשהו קורה שם ושהם לא נפלטו מהגוף או מתו...
    אני פוחדת להכנס לשירותים כדי שהם לא יפלטו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי IVF ראשון

הוספת תגובה

• אין להתמודד עם הלחץ?

שירן
    20/01/2008

במהלך ההזרעות היה הריון כימי - הביטא עלתה במשך כמה ימים האחיות אפילו העבירו את התיק שלי למדף ההריונות ואז אחרי 4 ימים של אושר והתרגשות קיבלתי (לא יודעת אם בגלל שנורא עיצבנו אותי בעבודה או שהיה קל לעצבן אותי בגלל זה ) אחרי 4 שעות החלום התנפץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ

יפעת צאיג
    21/01/2008

לצערי אין נוסחה לתמודדות עם לחץ.והרגשתיך ופחדייך מהעתיד לקרות מאד טיבעיים. אין ספק שההאכזבה מההריון הכימי ערערה עוד יותר את ביטחונך. הצפייה לתשובה זה החלק הקשה ביותר בטיפולי פריון וכדי לצלוח אותם צריך הרבה אמונה וכוח להמשך... אני תמיד מציעה להעזר עד כמה שניתן לשתף ולחלוק אם האנשים שמצפים להריון הזה כמוך, בעל, חברה אמא או אפילו מטפלת שעוזרת לך בהתמודדות ושאצלה את יכולה לפתוח את הלב ולספר על הפחדים והחלץ שאת חווה... ין ספק שאת היחידה שיודעת מה טוב בשבילך ופעלי למען הרוגע שלך עד כמה שניתן... בהצלחה. יפעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה