מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דר' סמיון מלצרשירה05/10/2011
אני בת 37 מטופלת אצל דר' מלצר סמיון מזה שנה ותשעה חודשים לאחר 4 טפולי הפריה ללא הצלחה.
אני לא יודעת מה לעשות האם יש משהיא שטפלה אצל דר' מלצר בהפריה וזה אצלך?
אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות בה' ובעזרת בורא עולם יש בציות יש עוברים ואני לא נקלטת מה יכולה להיות הבעיה? אולי להחליף רופא? לא יצא לי לדבר עם נשים שעברו הפריה אצל דר' מלצר? האם הוא טוב ? לא טוב? מה לעשות
בבקשה תעזרו לי להחליט האם להחליף רופא?........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר' סמיון מלצר - תגובה
יפעת צאיג08/10/2011לא שמעתי על הרופא הנ"ל אך לכי לפי ליבך. בטיפולי פוריות חשוב שתרגישי נוח ותסמכי על הרופא המטפל..
אם יש לך חששות החליפי רופא. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לגבי סמיון מלצר
סיון19/11/2011היי הרופא הזה פשוט תותך הוא נראה קצת קשוח בהתחלה אבל אל תחששי הוא אחלה רופא הייתי בטיפול אצלו והינה היום אני בחודש השביעי להריון הוא לא מבזבז זמן ורץ עם הטיפולים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)