הזרעה - שאלה חשובה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרעה - שאלה חשובה...
    סיגל
    22/01/2008

ערב טוב,האם ניתן לבצע הזרעה ללא לקיחת איקקלומין?
    אני אמורה להתחיל מחר ל- 5 ימים 2 כדורי איקקלומין ואני לא רוצה לקחת אותם אך רוצה לבצע את ההזרעה החודש. מה לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה - שאלה חשובה...

הוספת תגובה

• שאלה חשובה מאוד

יפעת צאיג
    24/01/2008

במידה והביוץ שלך תקין בהחלט אפשר לבצע הזרעה על בסיס טיבעי. מעבר לכך ניתן גל לקחת אוביטרל הגורם לביוץ יומיים לפני ואז לבצע הזרעה. בכל אופן לא לוותר גם על לקיים יחסי מין גם אחרי ההזרעה ויומיים לפני. הרופאים נוטים לתת טיפול מסורתי שמתחיל באיקקלומין גם כשאין בעיות ביוץ ובשלב זה לטעמי זה מיותר.. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ויש לי עוד שאלה....

סיגל
    24/01/2008

ובינתיים לקיי יחסי מין יום כן ויום לא?
    סליחה על השאלה אבל האם יש תנוחה מסויימת שעדיפה?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעה אישית

יפעת צאיג
    24/01/2008

אני ממליצה לקיים יחסי מין כל יומיים לפני ההזרעה יום לפני ההזרעה לא ויומיים רצופים אח"כ כן לצערי זה שונה מההמלצה הרפואית ומפחית את כמות הזרע אך נותן מספר הזדמנויות גדול יותר. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה