ביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ
    טל
    24/01/2008

שלום יפעת,
    אני בת 28 ובמשך כל השנים הווסת שלי סדירה 28-30 יום.
    האם זה אומר בהכרח שיש לי ביוץ כל חודש?
    האם עצם זה שהווסת סדירה מראה שישנו ביוץ ושהזקיקים גודלים?
    ממתי רצוי לקיים יחסים עד מתי ובאיזה תדירות?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ

הוספת תגובה

• ביוץ

יפעת צאיג
    24/01/2008

במידה והווסת סדירה רוב הסיכויים שאת מבייצת בין היום ה-12 ל-16 אני מציעה לך לקיים יחסי מין בימים אלה כל יום ובתיקווה שזה יגיע. אם את רוצה להיות בטוחה יותר את יכולה להעזר בבדיקת ביוץ. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יפעת, יש לי עוד שאלה

טלטל
    25/01/2008

תון כמה חודשיי ניסיון של קיום יחסים מהיום ה-12-16 ובמידה ואין היריון
    יש לפנות לרופא פריון?

המון תודות ויישר כח !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יפעת צאיג
    27/01/2008

הרפואה מגדירה שנה והכוונה ל-12 ניסיונות. אני ממליצה כעבור 6 ניסיונות לבקש בדיקת זרע ובדיקת ביוץ ובמידה והכל תקין לנסות עוד 6 חודשים נוספים. ההמלצה שלי תלויה בלחץ הנפשי שאת חווה מההמתנה. במידה ואת חוששת עדיף שתבדקו, תרגעי ותתני את המירב על מנת להיכנס להריון בחודשים אלה. פעמים רבות אני מציעה להעזר בגורמים נוספים כדי להמנע כמה שיותר מהגעה לטיפולים הורמונאלים וכבר בשלב הניסיונות להעזר במשפרי קליטה כמו דיקור, תזונה , רפלקסולוגיה כדי למקסם את הסיכוי להרות בשנה זו. המון בהצלחה. יפעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה