מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביוץטל24/01/2008
שלום יפעת,
אני בת 28 ובמשך כל השנים הווסת שלי סדירה 28-30 יום.
האם זה אומר בהכרח שיש לי ביוץ כל חודש?
האם עצם זה שהווסת סדירה מראה שישנו ביוץ ושהזקיקים גודלים?
ממתי רצוי לקיים יחסים עד מתי ובאיזה תדירות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
יפעת צאיג24/01/2008במידה והווסת סדירה רוב הסיכויים שאת מבייצת בין היום ה-12 ל-16 אני מציעה לך לקיים יחסי מין בימים אלה כל יום ובתיקווה שזה יגיע. אם את רוצה להיות בטוחה יותר את יכולה להעזר בבדיקת ביוץ. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יפעת, יש לי עוד שאלה
טלטל25/01/2008תון כמה חודשיי ניסיון של קיום יחסים מהיום ה-12-16 ובמידה ואין היריון
יש לפנות לרופא פריון?
המון תודות ויישר כח !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יפעת צאיג27/01/2008הרפואה מגדירה שנה והכוונה ל-12 ניסיונות. אני ממליצה כעבור 6 ניסיונות לבקש בדיקת זרע ובדיקת ביוץ ובמידה והכל תקין לנסות עוד 6 חודשים נוספים. ההמלצה שלי תלויה בלחץ הנפשי שאת חווה מההמתנה. במידה ואת חוששת עדיף שתבדקו, תרגעי ותתני את המירב על מנת להיכנס להריון בחודשים אלה. פעמים רבות אני מציעה להעזר בגורמים נוספים כדי להמנע כמה שיותר מהגעה לטיפולים הורמונאלים וכבר בשלב הניסיונות להעזר במשפרי קליטה כמו דיקור, תזונה , רפלקסולוגיה כדי למקסם את הסיכוי להרות בשנה זו. המון בהצלחה. יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)