תוצאות בדיקת הריון בייתית אחרי הזרע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת הריון בייתית אחרי הזרע
    ש.
    20/10/2011

הי בנות,
    אני 13 ימים אחרי הזרעה.היום לפנות בוקר ביצעתי בדיקת הריון בייתית עם השתן הראשון{לא יכולתי להתאפק,,}.
    בהתחלה לא ראיתי כלום והלכתי לישון{עליי לציין שאני עיוורת גוונים וכנראה לא הייתי מבחינה בפס בהיר מאד}.
    קמתי אחרי שעה והבחנתי בפס בהיר אך נראה בבירור לעין.
    שאלתי היא:
    האם אני יכולה להתייחס לפס זה כחיובי למרות שעברה שעה מאז שביצעתי את הבדיקה והבחנתי בתוצאה??

והאם בכלל במידה ואני לא בהריון,יש אפשרות ששעה אחרי ביצוע הבדיקה,תהייה תוצאה חיוביתשגוייה?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקת הריון בייתית אחרי הזרע - תגובה

רונית רוזנטל
    20/10/2011

הבדיקה האמינה ביותר היא בדיקת דם
    ממליצה לגשת לבצע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

דרומית 27
    24/10/2011

הפס נוצר על ידי הורמות הhcg שמופרש מהעובר ככה שעם אין הריון אז אין שום פס ועם יש פס חלש זה אומר שאת בתחילתו של ההריון..מקווה בשבילך שהבדיקה עצמה הייתה תקינה כלומר המקלון שלא פג תוקפו או כול מיני גורמים אחרים..אבל הכי אמין זה בדיקת דם..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה