הפלות חוזרות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלות חוזרות?
    אילנה
    25/10/2011

שלום רב
    אני בת 38 .ביולי האחרון נכנסתי להריון ספונטני מהר מאד אולם למרות בדיקות ביתיות שבצעתי התשובה לגבי ההריון היתה שלילית שוב ושוב ורק בשבוע 8 התברר לי שאני בהריון וכי היו לי תאומים.- בשבוע 4 התרחש דימום(חשבתי שזה מחזור)אולם היתה זו הפלה ובשבוע 8 נצפה שק הריון ריק ועובר נוסף עם דופק.
    יומיים לאחר מכן הפסיק הדופק גם בעובר השני., גייתי זאת בשבוע 11 כשהתחיל הדימום ועבברתי גרידה.

האם אלו מוגדרות 2 הפלות חוזרות? האם עליי לפנות לרופא לברור הסיבה? -מפאת גילי חשבתי כבר להתחיל בברורו אצל מומחה .
    מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלות חוזרות?

הוספת תגובה

• הפלות חוזרות? - תגובה

רונית רוזנטל
    26/10/2011

זו נחשבת להפלה בשלה זה אין צורך בבירור
    בהצלחה בהמשך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפלות חוזרות? - תגובה

יפעת צאיג
    29/10/2011

לפי תיאורך לא מדובר בהפלות חוזרות אך הייתי ממליצה לך לבצע בדיקה של קרישיות יתר(קרישת דם) . בהצלחה בפעם הבאה. יפעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה