מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות פריוןענבל אטיאס15/11/2011
אנו לא מצליחים להכנס להריון למרות שהכל תקין אצל שנינו . אני פחדנית שהשד לא ברא וכל בדיקה שאני צריכה לעבור ממש מכניסה אותי לסטרס והגוף שלי מגיב לא טוב . עכשיו קיבלתי לעשות צילום רחם , קראתי שזה צילום מאוד קשה עיזרו לי מה אעשה אני בדיכאון ומיואשת ????? ומפחדת בעיקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות פריון - תגובה
יפעת צאיג16/11/2011ענבל שלום,
למרות הפחדים נסי להתגבר ולראות את המטרה מול העיניים. צילום רחם אינו נורא כל כך רק לכי לבצע את הבדיקה אם מישהו שאת סומכת עליו והשתדלי להרגע לזכרי שבדיקה זו יכולה מאוד לעזור לך ואף לקצר את התהליך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לפתור את הפחדים ולהכנס להריון
תמר לניר21/12/2011הי יפעת
הפחדים שלך מוצדקים ונראה שאת לא ממש רוצה לעובר את כל התהליכים הרפואיים האלו עכשיו.
אולי את רוצה להכנס להריון בלי טיפולי פוריות?
זה אפשרי!
יכול להיות שיש לך רק כמה פחדים מהריון, מלידה, מלהיות אמא,
אלו פחדים שאפשר לפתור ואין סיבה להתחיל בתהליך של טיפולי פרויות אם זה מפחיד אותך וכך ליצור פחדים נוספים.
הרבה נשים לא נכנסות להריון באופן טבעי בגלל פחדים ואפשר לטפל בזה בהרבה מקרים מיידית ואז אין צורך בטיפולי פוריות, או שאפשר לעשות הפסקה קצרה ולראות מה קורה.
אין לך מה להפסיד וכדאי לנסות להכנס להריון טבעית קודם כל
ואם תחליטי שאת כן רוצה לעשות טיפולי פוריות, אפשר גם לפתור את הפחדים מפני ההליכים הרפואיים שבתהליך.
בכל מקרה אשמח לעזור ולענות על כל שאלה,
תמר לניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבל, סליחה שקראתי לך יפעת
תמר לניר21/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ענבל
בר02/02/2012גם אני פחדתי מצילום רחם ולא הייתי חייבת לעשות אותו אז כי עדיין זה לא היה הזמן המתאים (ניסינו חצי שנה להיכנס). מניסיון אני יכולה להמליץ לך 1. לבחור רופא טוב כי זה תהליך פולשני שתמיד חשוב שמי שעושה לך אותו יתמחה בכך.
2. באמת שאין ממה לחשוב מרגישים קצת כאב מחזור כזה ואחרי כמה שניות זה נגמר - גם הרופא מודע לכך שזהו לא נעים אז יש מאמץ שלא להכאיב.
לכי ותעשי זה צילום חשוב שיכול לעזור לכם המון בתהליך.
ולא לחשוב יותר מידי ולא לקרוא יותר מידי כי זה ממש מוסיץ לחץ ולא עוזר. מה גם שאת קוראת תגובות של המון נשים וכל אחת יש לה כח סבל אחר. אני אחרי הבדיקה צחקתי ואמרתי שבנות ממש אבל ממש הגזימו עם התיאורים אז לא כדאי להאמין לכל תיאורי הזוועה כי זה ממש לא ככה.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)