מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות חורף והשרשהרושרוש29/01/2008
הי, לצערי אני די חולה... הדבר מלווה בטיפול אנטיביוטי מתאים, אך כרוך גם בשיעול יבש וליחתי בלתי פוסק עד כדי חנק ורצון להקיא ! (גם בית החזה כואב...)
האים עובדה זו יכולה להזיק לתהליך ההשרשה לאחר החזרת עוברים ?
כמו כן, האים ישנו קשר בין העובדה שלעיל לבין העובדה שבזמן שיעול סוגר השתן משתחרר .. ?
מחכה לתשובתך ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש קשר לרצפת האגן ?
רושרוש30/01/2008לפי מה שקראתי בפורומים אחרים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצפת אגן
יפעת צאיג03/02/2008בהחלט יש קשר בין בריחת שטן בזמן שיעול לשרירי רצפת האגן. לגבי השרשה הדעות חלוקות אבל אני חושבת שיש קשר ועדיף היה לחכות אך אני מבינה שאין כל כך ברירה ולכן בואי נקווה לטוב...
באופן כללי אני מציעה לך לחזק היטב את רצפת האגן על ידי יוגה לפריון או בכל דרך אחרת כדי שהרחם יהיה חזק יותר ויאפשר השרשה ביתר קלות. בהצלחה ואל יאוש החיים מלאים הפתעות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילי חיזוק
רושרוש07/02/2008האים את יכולה לייעץ לי על תרגילי חיזוק לרצפת האגן?
'תרגיל המעלית' יכול להיות טוב גם לפני מתן השתן ?
האים יש הגבלות מסויימות?
האים כדאי לגשת לטיפול ? אם כן - היכן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילי חיזוק
יפעת צאיג08/02/2008מעלית, עצירת שתן באמצע מתן שתן ואני מציעה לך להתייעץ עם פיזיוטרפיסטית או להתחיליוגה לפריון. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוגה לפיריון
רושרוש09/02/2008האים היוגה לפיריון נמצאת בסל השירותים של קופ"ח?
למי עליי לפנות בכדי להזמין תור ?
האים הפיזיותרפיה נמצאת במכון מסויים ?היכן בדיוק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוגה לפריון
יפעת צאיג12/02/2008פיזיותרפיה יש לבקש הפניה מרופא נשים בקופת חולים. יוגה לפריון לא כלולה בשירותי קופת החולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)