מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה שאת מאירה את עיניי...
ענהאל15/01/2012תודה לך שאת מאירה את עיניי.
איך בודקים את עובי הרירית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
ענהאל19/02/2012ושיהיה לכולנו בהצלחה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי אקיקלומיןענהאל25/12/2011
שלום,
אני בת 31, בעלי בן 33. אנחנו מנסים להרות קצת יותר משנה ללא הצלחה, בעלי יותר בלחץ ממני, אבל מהמחזור האחרון התחלתי גם אני קצת להילחץ.
מהמחזור הקרוב אני מתחילה בהמלצת הרופא כדורי איקקלומין...
האם מישהי ניסתה? בעלי רוצה שנתחיל מיד הזרעות (לרופא לא איכפת מה נעשה, אנחנו מחליטים) אבל אני מעדיפה לנסות קודם עם הכדורים.
הבדיקות שעשינו עד היום הם: בדיקות דם, בדיקת זרע וצילום רחם והכול היה תקין. ניסיתי במשך חודשיים-שלושה גם מעקב ביוץ עם בדיקות דם.
רציתי לשאול – מה דעתכם על כדורי האיקקלומין? מה תופעות הלוואי? מה הסיכוי שיצאו תאומים? אני ממש מעדיפה שלא יצאו תאומים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
בר14/01/2012אנחנו ממש כמוכם גם שנה + מנסים ללא הצלחה גם גילאינו דומים מאוד וגם אנחנו עשינו הכל והכל תקין. אני חודש שני מטולת באיקאקלומין ללא הצלחה לי זה לא עשה שום תופעות לוואי מלבד רירית דקה הרבה יותר ממה שהייתה לי (ירדה מ-10 ל-6.4 ) אני חושבת שאיקאקלומין מאוד פוגע ברירית ואני בספק אם זה שווה בסופו של דבר. מצד אחד יש זקיק או שניים נוספים מצד שני רירית דקה שאולי לא מאפשרת השרשה.
אני כרגע עפה להזרעות אולי אתחיל בהתחלה ללא הורמונים אבל עצה שלי שווה לנסות חודש אחד מעבר לזה אני לא חושבת שיש טעם.
שוב פעם דעתי לא מקצועית אני מדברת מניסיון אישי בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
ענהאל15/01/2012תודה על התשובה ליאת.
אני נטלתי החודש כדורי אקיקלומין, עדיין לא יכולה להגיד איך זה השפיע עליי.
מה זה אומר שהרירית דקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופן הרחם
בר15/01/2012הרירית היא הדופן של הרחם שמכין את עצמו לקליטת ההיריון. בערך ביום 6-8 ויש האומרים ש- 10 יש מעבר של הביצית והזרע שהופרו לרחם - למעבר קוראים השתרשות. במידה והרירית דקה יש חשש לפגיעה בהשתרשות והקליטה להיריון. רירית 6 ומעטה נחשבת כנמוכה יש שיגידו שניתן להיכנס כך להיריון ויש שיגידו שזאת רירית קטנה מידי לקליטת היריון.
לאיקאקלומין יש נטיה לדקק את הרירית ולכן צריך להשים יד על הדופק ולראות כמה היא מתדקקת אם יותר מידי אז לא כדאי אם זה מוריד בקצת אז שווה לקחת את הכדור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!! ואיך בודקים זאת?
ענהאל15/01/2012תודה שאת מאירה את עיניי!
איך בודקים את עובי הרירית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
סהר16/01/2012סליחה שאני מתערבת...
ראשית לשאלתך-בדיקת עובי הרירית נעשית באולטראסאונד.
כאשר בודקים את כמות וגודל הזקיקים ,בודקים באותו מעמד גם
את עובי הרירית. את יכולה לשאול את הטכנאית אולטר' לאחר הבדיקה.
מנסיוני האישי- גם לנו לא היו בעיות ידועות,
אבל מפאת גילך (גם אני עברתי את ה30... אנחנו כבר לא נערות),
זה עשור אחר של פריון ולכן, לדעתי האישית בלבד ואף מנסיוני,
כל זמן חשוב מאוד.
אין מה לפחד מהמילה הזרעה כלל! את נוטלת הורמונים שיבשילו יותר ביציות,
כמו שאת עושה עכשיו, רק שבסוף התהליך,יזריקו לך את הזרע ישירות
לבפנים במקום שהוא יצטרך לעשות את כל הדרך לבדו..
זה רק מגדיל לך את הסיכויים, וזה לא כואב או מורכב.
חבל על זמן יקר,אם איקקלומין לא עוזר חודש חודשיים- טוסי קדימה.
עברת את השלושים וזה רק נסיון לילד ראשון,אין למה לחכות לדעתי.
אף אחד לא חותם לך שגם הזרעות יצליחו...אנחנו עשינו 4 כאלה
שגם הם לא עבדו ובסוף הגעתי להפריות חוץ גופיות,רק שם הצלחתי להרות.
כך שזה שאין לכם כל בעיה לא יגרום לך לשקוד על השמרים.
כל הנאמר הוא מנסיוני האישי בלבד וכמובן רק בגדר המלצה.
שיהיה לך בהצלחה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות!
ענהאל04/02/2012שיהיה לכולנו בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעשות מעקב זקיקים
בר01/02/2012בכלל אני חושבת שלא יהיה אחראי לתת לכם שימוש באיקאקלומין מבלי לעקוב אחר עובי הרירית - תדרשי זאת.
לידיעתך רירית קטנה מ- 6 היא קצת בעייתית לקליטת היריון ואיקאקלומין לדעתי עוזר לפוליציסטיות להיכנס להיריון.
ממליצה שלא לעשות יותר משלושה טיפולים גג (אני כבר בשני ביקשתי להתקדם להזרעות)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
ענהאל04/02/2012מה זה אומר פוליציסטיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקקלומין
שרית20/02/2012את יכולה לקרוא כאן עוד על איקקלומין באתר poriyut-guide כולל תופעות לוואי.. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)