שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מיכל
    04/02/2008

בוקר טוב לכולם וכמובן בהצלחה!

אני ובעלי מנסים להכנס להריון כמעט כשנה, והרופא נשים שלי אמר לי לבוא אליו והוא יתן לי הפניה למכון פוריות על מנת לבצע בדיקות. האם הרופא לא צריך לערוך מספר בדיקות לפני כן?כמו צילום רחם וכד'?

תודה
    דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• בדיקות

יפעת צאיג
    05/02/2008

נראה לי שהוא התכוון שהבדיקות ינתנו אצל מומחה לפוריות ואז יפנו אותך לבדיקות הורמונאליות, בדיקת זרע ואולי גם לצילום רחם. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ושאלה נוספת

מיכל
    05/02/2008

אני צריכה למצוא מומחה לפוריות או הרופא מפנה?והאם צריך הפניה בשביל להגיע למומחה פוריות. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצאי רופא

יפעת צאיג
    07/02/2008

אני מציעה לך למצוא רופא בעצמך שאת סומכת עליו ושמומחה בפוריות. בקופות חולים השונות יש מרכזים לבריאות האישה שם יש רופאים ספציפים המומחים לפוריות ונסי לברר מי מהם מומלץ. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה