מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חומציותקרן09/05/2007
היי
אני מחכה כל יום לתשובות שלך הם מהירות ונהדרות אז דבר ראשון תודה .
דבר שני: קיימנו יחסים בשישי ושבת ולבעלי שרף הוא הרגיש מין חומציות אצלי ואז ביום ראשון כבר לא שרף לו, (לי לא שרף) רציתי לדעת אם יש טיפול טבעי לדלל את החומציות כמו להכניס משהוא לנרתיק...אני לא אוכלת יותר עגבניות חציל ודיברי חלב כי הם גורמים לחומציות
נ.ב: טבלתי ביום שישי זה יום ה 13 למחזור והמחזור הגיע ביום ה 25 הקדים לי קצת אז אולי החומציות זה משהוא רגיל אחרי ביוץ אם פיספסתי אותו כי הרי יש כל הזמן חומציות בנרתיק
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומציות
יפעת צאיג10/05/2007הי, אני שמחה שאתנהנת מהפורום, לגבי החומציות אני לא בטוחה אם יש קשר בין הצריבה של בעלך לבין חומציות לאחר ביוץ. אני יודעת שכדי לבחור את מין הילוד יש הטוענים שלבן צריך סביבה בסיסית יותר ומומץ לעשות שטיפה של מי סודה לפי הקישור שאשלח לך בסוף. אני לא יודעת אם זה מומלץ למי שמנסה להרות בכל מקרה כי זה עושה סינון לזרע, אז לשיקולך. http://pirion4u.co.il/index.php?lang=he&page_type=1&page_data[id]=5827&type=get_page
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)