חומציות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומציות
    קרן
    09/05/2007

היי
    אני מחכה כל יום לתשובות שלך הם מהירות ונהדרות אז דבר ראשון תודה .
    דבר שני: קיימנו יחסים בשישי ושבת ולבעלי שרף הוא הרגיש מין חומציות אצלי ואז ביום ראשון כבר לא שרף לו, (לי לא שרף) רציתי לדעת אם יש טיפול טבעי לדלל את החומציות כמו להכניס משהוא לנרתיק...אני לא אוכלת יותר עגבניות חציל ודיברי חלב כי הם גורמים לחומציות

נ.ב: טבלתי ביום שישי זה יום ה 13 למחזור והמחזור הגיע ביום ה 25 הקדים לי קצת אז אולי החומציות זה משהוא רגיל אחרי ביוץ אם פיספסתי אותו כי הרי יש כל הזמן חומציות בנרתיק
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חומציות

הוספת תגובה

• חומציות

יפעת צאיג
    10/05/2007

הי, אני שמחה שאתנהנת מהפורום, לגבי החומציות אני לא בטוחה אם יש קשר בין הצריבה של בעלך לבין חומציות לאחר ביוץ. אני יודעת שכדי לבחור את מין הילוד יש הטוענים שלבן צריך סביבה בסיסית יותר ומומץ לעשות שטיפה של מי סודה לפי הקישור שאשלח לך בסוף. אני לא יודעת אם זה מומלץ למי שמנסה להרות בכל מקרה כי זה עושה סינון לזרע, אז לשיקולך. http://pirion4u.co.il/index.php?lang=he&page_type=1&page_data[id]=5827&type=get_page

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה