מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תמיכהאילנית06/02/2008
מחפשת תמיכה
עברתי הפלה כמעט לפני שנה, מאז מנסה נואשות להיכנס להריון ועדיין לא מצליחה
קשה לי מאוד לראות אמהות עם תינוקות
מחפשת תמיכה וקבוצות תמיכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
יפעת צאיג07/02/2008נסי לברר על קבוצות תמיכה באינטרנט ואם את זקוקה לתמיכה אישית או זוגית נסי לבדוק לגבי פסיכותרפיה לפריון או מטפלת לפריון. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצת תמיכה
אילנית07/02/2008את יכולה אולי להפנות אותי אל איזשהי קבוצת תמיכה שאת מכירה ספציפי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמודדות
אילנית07/02/2008יש לי בעייה קשה להישאר ולראות אימהות ותינוקות(מרגישה איך שהם שמחים ואיך שאני אומללה)
תציעי לי איזשהי דרך התמודדות( אני עובדת בחנות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמודדות
אילנית08/02/2008עלה לי רעיון(בכל פעם כשאראה אם עם תינוק- אחשוב שגם אני מאושרת(1,2,)
ולא חייבת להיות בהריון כדי להיות מאושרת
ואז אני ארגיש טוב
מה את אומרת?
האם זה יכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמודדות
יפעת צאיג12/02/2008הי אילנית, אני ממליצה לנסות וכל מה שעוזר לך להרגיש טוב זה מצויין. אני חושבת שזה לגיטימי לקנא, ולהרגיש מקופח אך במקביל גם להבין שהסיבה שאנו מרגיים כך היא בגלל המצב הקשה שאת נמצאת בו ולא כי את באמת לא מפרגנת. ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה בצפון
לימור19/02/2008היי
מנסה לארגן קבוצת תמיכה בצפון, יש עוד 3 בנות חוץ ממני משהו כזה
אני גרה ביקנעם, את מעוניינת?
052-8345644
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)