איחור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור
    גרשון
    18/02/2012

שלום רב,

אני מנסה להכנס להריון מזה 5 חודשים.
    אני מאחרת במחזור כבר 3 ימים (משהו שלא קרה לי אף פעם היות והמחזור שלי די סדיר, מקסימום הקדים קצת).
    מבדיקת הריון בערכה ביתית שעשיתי הבוקר התשובה שלילית. בדיקת הריון נוספת מערכה ביתית עשיתי לפני 3 ימים -גם היא יצאה שלילית. לפני יומיים גם עשיתי בדיקת דם לגילוי הריון (בטא) ויצא תוצאה שלילית.
    כמו כן, חשוב לציין שאני מרגישה הרבה בחילות, בעיקר בעת הקימה מהשינה, אתמול גם היה כמה פעמים במהלך הצהריים והערב. חשוב לציין שבחילות מאפיינות אותי לא מעט גם במצב רגיל, אולם התדירות והעוצמה חזקה יותר בזמן האחרון.בשבועיים האחרונים אני מאוד עייפה מעבר לרגיל, אבל זה גם מאפיין אותי בטרם שאני מקבלת מחזור. הביוץ האחרון התרחש לפני 16 ימים (ערכה ביתית).
    האם ייתכן מצב שאני בהריון, למרות כל הבדיקות השליליות, ובכלל זה בדיקת הדם? מה הצעדים שעלי לעשות אם ממשיך האיחור ובאיזה שלב (בימים) עלי לפנות לרופא?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור

הוספת תגובה

• איחור - תגובה

רונית רוזנטל
    18/02/2012

ממליצה בחום לפנות לרופט המטפל, יתכן ויבצע אולטרסאונד ואף ישלח לבדיקה נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה