תהליך הזרעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תהליך הזרעה
    אסתר
    10/05/2007

היי יפעת,
    אתמול בבוקר הזקיק היה בגודל 21 מ"מ, אחה"צ הוזרק לי אוביטרול והיום ומחרתיים תתבצעה הזרעה, אני חוששת שאם הביוץ היה אתמול בערב או היום האם זה לא מאוחר מידי לבצע הזרעה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תהליך הזרעה

הוספת תגובה

• הזרעה

יפעת צאיג
    10/05/2007

הי, האוביטרול תפקידו לגרום לזקיק להבשיל ולבייץ והוא מתחיל לפעול אחרי 24 שעות מהזריקה. לכן קבעו לך את ההזרעה לתאריך הנ"ל. אני הייתי מציעה לך לקיים יחסי מין עוד היום כדי להגדיל את הסיכויים להרות גם בדרך הטיבעית ולהיות בטוחה שאת לא מפספסת את הביוץ. מחזיקה לך אצבעות...ותדווחי מה התוצאות. יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי הסבר הרופא שלי

סהר
    10/05/2007

יומיים אחרי זה גם בסדר גמור
    גם אני חששתי מזה שההזרעה הייתה יום אחרי הביוץ,אבל הוא הסביר שאין מה לדאוג בקשר לזה.

וזה כבר מידע אישי-אומרים שביום של הביוץ עצמו הסיכוי להרות קטן יותר מאשר ביומיים שלפני או אחרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה