כניסה להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה להריון
    ....
    14/03/2012

שלום רב, אני ובעלי נשואים קצת יותר מחצי שנה , ומנסים להכנס להריון ישר אחרי החתונה.אני מאוד צעירה בת 20 בעלי בן 28.עכשיו אנחנו בחודש השביעי אחרי החתונה , אני מכירה הרבה זוגות שהתחתנו באותה תקופה שאנחנו התחתנו והרבה מהם כבר בהיריון בחודש מתקדם....זה ממש מלחיץ אותי.מה הסיבה שאנחנו לא מצליחים? בד"כ אנחנו מקיימים יחסים בתקופת הביוץ . החודש לדוגמא קיימנו יחסים יום כן יום לא , בתקופת הביוץ... האם יכול להיות שגם אם קיימנו יחסים לא ביום הביוץ ממש אלא יום לפני אפשר לצפות להריון?יש לציין שנטלתי גלולות אך ורק לפני החתונה לצורך הסדרת המחזור בשביל המקווה לתקופה של חודש בערך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כניסה להריון

הוספת תגובה

• כניסה להריון - תגובה

יפעת צאיג
    19/03/2012

הסטטיסטיקה אומרת שרוב הזוגות יכנסו להריון בטווח של שנה כך שיש סיכוי ממשי שזה יקרה בחודשים הקרובים...
    אם את קוצה להיות בטוחה את יכולה לבצע בדיקות זרע ובדיקות הרומונאליות רק כדי להיות רגועה יותא.
    אך סבלנות הכל יגיע בזמנו...
    בהצלחה
    יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה