מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות פוריות וטיפולי רייקימיכל14/02/2008
שלום לכל משתתפי הפורום
שמי מיכל ואני מטופלת ביחידה לפוריות של בית חולים אלישע בחיפה מזה כחצי שנה
את בני הראשון הבאתי לעולם בעזרת טיפולי הפוריות .
בזמן טיפולי הפוריות חיפשתי איזשהיא שיטה שתאפשר לי להתמודד עם העומס הרגשי והנפשי של הטיפולים ואז המליצו לי על הטיפול ברייקי.הלכתי למטפלת ברייקי למשך תקופה ארוכה . הטיפול מאוד עזר לי להתמודד עם הלחצים, המתחים והחרדות שכרוכות במחזור הטיפול. לאחר הולדת בני מאוד הסתקרנתי לגבי הנושא של הרייקי והלכתי ללמוד אותו בעצמי ע"מ ליישם אותו בנסיון להכנס להריון פעם נוספת.
למדתי רייקי בבית הספרלרפואה טבעית של מכבי והתחלתי לטפל בעצמי, במשפחתי ובחברותיי.
לאחר תקופה קצרה גם גיסתי ניסתה להכנס להריון ללא הצלחה והצעתי לה את הטיפול ברייקי. כשבוע לפי טיפול הIVF שהיא עברה עשיתי לה רייקי באופן יומיומי (כיוון שהייתה לה בעיית ביוץ וכמו כן כמות זקיקים מועטה ביותר - רק 2 זקיקים להפרייה חוץ גופית). לפני הטיפול כמות הזקיקים הייתה 2 לאחר אולטרסאונד זקיקים בתום אותו שבוע היו כבר 4 זקיקים ונעשתה השאיבה כאשר מתוך4 הזקיקים נשאבו 4 4 ביציות תקינות שהופרו ולמרבה המזל היא נקלטה כבר באותו חודש.
לאחר ההפריה עשיתי לה גם טיפול השתרשות ברייקי (הרייקי בטוח לנשים המנסות להכנס להריון וגם לנשים בהריון השליש הראשון ובמהלך כל ההריון)
לאחר הצלחה זאת עשיתי רייקי גם לבעלי שאובחנה אצלו בעיית זרע חמורה (רק 3 מיליון עם תנועתיות של 25% ) לאחר 2 מחזורי טיפולים ביחידה באלישע ולאחר עבודה ממוקדת עם הרייקי אחוז התנועתיות עלה ל75% עם כמות של 16 מיליון ללא ההשבחה .
כרגע אנחנו עדיין לא בהריון אך אני מטפלת בעצמי וזה נפלא כיוון שאיני לחוצה כלל ואני יודעת שזה רק עניין של זמן שבאמצעות טיפולי הפוריות והתמיכה של הרייקי אני אכנס להריון.
מיכל
* ההודעה נערכה- אסור לפרסם בפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בבתא ללא דימום
רוית14/02/2008שלום רב,
אני בטיפולי פוריות (תמיכה הורמונאלית) כמה חודשים. ההזרעה והביוץ היו לפני 25 יום. המחזור מאחר כ- 10 ימים. בדיקת ביתא לפני 3 ימים : 30, אתמול: 13. לפי ההגדרה מדובר בהריון כימי. הבנתי שאם מדובר בהריון שלא הצליח אני אמורה לדמם, אבל אני לא. מה הסיבה ומתי הגוף אמור "לחזור למסלול"?
תודה,
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוקח זמן
יפעת צאיג17/02/2008הריון כימי לרוב מלווה בדימיום אך זה לא מחייב ויש פעמים בו הוא נספג בגוף. הדימוםם מגיע עד שבועיים מהורדת הבטא ל- 0. הריון כימי למרות אי הצלחתו מהווה קפיצת דרך מכיוון שהוא מראה על כך שהגוף מסוגל לקלוט הריון. המון בהצלחה ואל יאוש. יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לימור19/02/2008בהצלחה
באהבה
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה?
לימור02/03/2008איפה את גרה ומטפלת כמה עולה כל טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיפל
לימור02/03/2008היי בנות מי מקירה את הבדיקה של פיפל הרופא המליץ לי האם יש סיכויים טובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימור
יפעת צאיג03/03/2008את מוזמנת ליצור קשר ואשמח לתת לך פרטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)