חום שחר ומחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חום שחר ומחזור
    eli
    06/05/2012

בוקר טוב, פעם ראשונה שלי בפורום :-)
    בעלי ואני מנסים כבר שנה..שמתי לב שב 8 חודשים האחרונים,לפני הדימום הרציני יש לי כתמים חומים-ורודים בניגוב וגם לא בניגוב במשך 5-6 ימים. עשיתי מעקב זקיקים פעמיים, ויוצא שהביוץ בימים 16-18, ואילו הכתמים מתחילים 8-10 ימים אחרי הביוץ.כשאני מודדת חום השחר,בימים של הכתמים החום הוא 36.8-36.9 ואילו ביום של הדימום החום יורד ל 36.3-36.4. האם זה אומר שהכתמים האלה לא נחשבים למחזור? מדוע הכתמים מופיעים אחרי תקופה יחסית קצרה אחרי הביוץ?הרופא לא ממש מתייחס לשאלות שלי וחוץ מלהגיד שהכל בסדר אין לו יותר מדי מה לחדש לי.ובכל זאת כבר עברה שנה ועדיין אין הריון..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חום שחר ומחזור

הוספת תגובה

• חום שחר ומחזור - תגובה

יפעת צאיג
    09/05/2012

הי ,
    את יכולה לבקש בהרופא מעקב זקיקים וכך תוכלי לדעת בוודאות מתי הביוץ. לפי הנתונים שנתת נראה שהביוץ נערך בימים של הכתמים החומים אך כדי להיות בטוחה אני ממליצה לך על מעקב ביוץ. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חום שחר ומחזור

eli
    09/05/2012

היי יפעת, תודה רבה על תגובתך
    עשיתי כבר כמה פעמים מעקב זקיקים, ולפי הבדיקות הביוץ מתקיים 8-10 ימים לפני הופעת הכתמים. איך יכול להיות מצב שבו יש כתמים ומתקיים ביוץ ומיד אחריהם מופיע דימום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חום שחר ומחזור - תגובה

יפעת צאיג
    05/06/2012

גוף האדם הוא לא מכונה ... הכל יכול להיות. אז חשוב לקיים יחסים בימי הביוץ. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי יש את זה

מעיין לוי
    17/08/2012

ממש הפחיד אותי בהתחלה אבל הבנתי שזה בסדר
    ראיתי כמה סרטים בנושא והבנתי שזה תקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה