מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחםמיכל15/02/2008
שלום אני בת 26 מנסה שנה וחצי הריון עשיתי בדיקת זקיקים במשך חצי שנה רצוף כל חודש היה לי זקיקים לפעמים רירית קטנה ולפעמים זקיקים ורירית מוכנים לביוץ . אם אני מבייצת בדרך כלל אין מצב שיש לי חצוצרות סתומות ? (אני מבייצת גם בבדקית דם של יום ה21 של המחזור )הרופא שלי שלח אותי לעשות צילום רחם האם זה מסוכן? האם אחרי הבדיקה אסור לקיים יחסים בגלל היוד שמחדירים מה צריך לחכות למחזור הבא ? אומרים שאחרי צילום רחם יש סיכוי טוב להריון . היום קיבלתי מחזור .המחזור שלי בערך 4-5 ימים מתי מומלץ לעשות את הבדיקה צילום רחם ? בתודה מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם
יפעת צאיג17/02/2008הי מיכל, תפקיד החצוצרות להעביר את הביצית המוםפריית לרחם ולכן אין קשר בין ביוץ לחצוצרות סתומות. מומלץ לעשות את צילום הרחם שבוע לאחר תחילת הווסת. הבדיקה עלולה להיות כואבת ולכן אני ממליצה לא ללכת לבד ואם את יודעת שאת רגישה לכאב אף מומלץ לקחת משכח כאבים לפני. אך הבדיקה יכולה להיות גם לא כואבת בכלל...
אחרי צילום רחם יש סיכוי טוב להכנס להריון ולכן מומלץ להמשיך לעקוב אחרי הביוץ ולקיים יחסי מין בביוץ ולפניו. אין מניעה של קיום יחסימ מין יום לאחר הבדיקה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)