צילום רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם
    מיכל
    15/02/2008

שלום אני בת 26 מנסה שנה וחצי הריון עשיתי בדיקת זקיקים במשך חצי שנה רצוף כל חודש היה לי זקיקים לפעמים רירית קטנה ולפעמים זקיקים ורירית מוכנים לביוץ . אם אני מבייצת בדרך כלל אין מצב שיש לי חצוצרות סתומות ? (אני מבייצת גם בבדקית דם של יום ה21 של המחזור )הרופא שלי שלח אותי לעשות צילום רחם האם זה מסוכן? האם אחרי הבדיקה אסור לקיים יחסים בגלל היוד שמחדירים מה צריך לחכות למחזור הבא ? אומרים שאחרי צילום רחם יש סיכוי טוב להריון . היום קיבלתי מחזור .המחזור שלי בערך 4-5 ימים מתי מומלץ לעשות את הבדיקה צילום רחם ? בתודה מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם

הוספת תגובה

• צילום רחם

יפעת צאיג
    17/02/2008

הי מיכל, תפקיד החצוצרות להעביר את הביצית המוםפריית לרחם ולכן אין קשר בין ביוץ לחצוצרות סתומות. מומלץ לעשות את צילום הרחם שבוע לאחר תחילת הווסת. הבדיקה עלולה להיות כואבת ולכן אני ממליצה לא ללכת לבד ואם את יודעת שאת רגישה לכאב אף מומלץ לקחת משכח כאבים לפני. אך הבדיקה יכולה להיות גם לא כואבת בכלל...
    אחרי צילום רחם יש סיכוי טוב להכנס להריון ולכן מומלץ להמשיך לעקוב אחרי הביוץ ולקיים יחסי מין בביוץ ולפניו. אין מניעה של קיום יחסימ מין יום לאחר הבדיקה. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה