מתחילה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתחילה...
    שרון
    13/05/2007

היי,
    אני מנסה להכנס להיריון כמה חודשים וללא הצלחה. בינתיים עדיין לא הלכתי לרופאים, האמת שאני מרגישה קצת אבודה, אין לי מושג למי צריך בכלל לפנות, מי טוב בתחום, האם רופא נשים זה מספיק או שצריך ללכת למרפאה מיוחדת. ובכלל, אולי אני סתם לחוצה וחצי שנה זה לא כל כך הרבה זמן ועדיין אפשר לנסות טבעי? אשמח אם תוכלו לחלוק איתי מנסיונכן, ואם אני באמת צריכה ללכת לרופא מיוחד, אשמח אם מישהי תוכל לתת לי שמות (אני גרה באיזור השרון).
    המון תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתחילה...

הוספת תגובה

• תחילת הדרך

יפעת צאיג
    13/05/2007

אני שמחה שאת מתייעצת דווקא בשלב הזה שיש עוד הרבה מה לעשות.
    בתחילה את יכולה ללכת לרופא נשים רגיל ואם את עדיין רוצה מישהו מומחה בתחום את יכולה ללכת למרכז לבריאות האישה. מכיוון שאת אומרת שאת לחוצה עדיף להתחיל לעשות דברים קלים שיכולים לזרז את התהליך כמו יוגה לפריון או טיפולים אלטרנטיבים ממוקדי פריון. לידיעתך רק 80% מהזוגות נכנסים להריון בשנה הראשונה, כך שיש לך עוד זמן להלחץ. בנוסף אם את רוצה להרגע אפשר להתחיל לעשות בדיקות כמו בדיקות הורמונאליות ובדיקות זרע. המון בהצלחה ותודיעי על התפתחויות . יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה