אחרי החזרת עוברים תרומת ביצית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרת עוברים תרומת ביצית
    שרונה
    14/07/2012

לפני כשבוע ימים, מה שאומר שנותר לי עוד שבוע לעשות בטא ראשונה ובע"ה תיהיה שניה!!!!!!!!!!!!!!! הבעיה שלי היא מקום העבודה שלי עד עכשיו הצלחתי לספר סיפור שעברתי ניתוח ואני ממש לא מסוגלת לעבוד הם יודעים שאני בטיפולי הפריה העניין הוא שהתפקיד שלי מאוד טובעני אני רוב היום תחת לחץ של פלפא' המקום נע בן 40 ל42 מעלות ועובדת לפחות 9 10 שעות ביום אלו לא תנאיים נורמליים בטבעי על אחת כמה וכמה עכשיו בטיפולים הקודמים חלק עבדתי ואז יש לי נקיפי מצפון שאוליי וחלק לא עבדתי מה אתם מציעים לי לעשות הציין בצניעות אני בתפקיד בכיר בחברה ואני אך שהוא כן גורמת לבעיה למערכת בלי שום ספק היא מסתדרת מה אתן מציעות לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אחרי החזרת עוברים תרומת ביצית - תגובה

רונית רוזנטל
    31/07/2012

ראשית בהצלחה
    אולי ניתן לקחת מעט חופש? או לחליפין כן לספר לפחות לראש בארבע עינים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי החזרת עוברים תרומת ביצית - תגובה

יפעת צאיג
    21/08/2012

אין מה להתבייש בטיפולי פוריות. זהו תהליך טבעי שלצערינו יש כאלה שזקוקות לטיפול נוסף כדי להגיע ליעד ולכן הוא גם מעוגן בחוק. אשה שעוברת טיפולי פוריות לא ניתן לפטר אותה והיא זכאית לחופשה ולימי מחלה. החוק אפשר זאת כי הוא מודע למצוקה הכרוכה בתהליך זה. לא צריך לדבר על זה עם כל העולם אלה רק עם מי שרלוונטי לעבודתך. מאחלת לך המון הצלחה. יפעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה