מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי החזרת עוברים תרומת ביציתשרונה14/07/2012
לפני כשבוע ימים, מה שאומר שנותר לי עוד שבוע לעשות בטא ראשונה ובע"ה תיהיה שניה!!!!!!!!!!!!!!! הבעיה שלי היא מקום העבודה שלי עד עכשיו הצלחתי לספר סיפור שעברתי ניתוח ואני ממש לא מסוגלת לעבוד הם יודעים שאני בטיפולי הפריה העניין הוא שהתפקיד שלי מאוד טובעני אני רוב היום תחת לחץ של פלפא' המקום נע בן 40 ל42 מעלות ועובדת לפחות 9 10 שעות ביום אלו לא תנאיים נורמליים בטבעי על אחת כמה וכמה עכשיו בטיפולים הקודמים חלק עבדתי ואז יש לי נקיפי מצפון שאוליי וחלק לא עבדתי מה אתם מציעים לי לעשות הציין בצניעות אני בתפקיד בכיר בחברה ואני אך שהוא כן גורמת לבעיה למערכת בלי שום ספק היא מסתדרת מה אתן מציעות לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרת עוברים תרומת ביצית - תגובה
רונית רוזנטל31/07/2012ראשית בהצלחה
אולי ניתן לקחת מעט חופש? או לחליפין כן לספר לפחות לראש בארבע עינים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי החזרת עוברים תרומת ביצית - תגובה
יפעת צאיג21/08/2012אין מה להתבייש בטיפולי פוריות. זהו תהליך טבעי שלצערינו יש כאלה שזקוקות לטיפול נוסף כדי להגיע ליעד ולכן הוא גם מעוגן בחוק. אשה שעוברת טיפולי פוריות לא ניתן לפטר אותה והיא זכאית לחופשה ולימי מחלה. החוק אפשר זאת כי הוא מודע למצוקה הכרוכה בתהליך זה. לא צריך לדבר על זה עם כל העולם אלה רק עם מי שרלוונטי לעבודתך. מאחלת לך המון הצלחה. יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)