מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתיאשת מהר,תקוה13/05/2007
שלום,
מה עושים, אני מתיאשת מהר מכל בדיקות דם והאולראסאונד, בדיקות הדם הללו כל שלושה ימים כואבות לי מאד, לא מוצאים לי וורידים, דוקירם אותי פעמיים שלוש עד שיוצא דם ואח"כ היד מתנפחת לי וכואבת לי יום שלם, נהיו לי כתמים מכוערים בידיים, די אין לי כח,
ובכלל לצאת כ"כ הרבה מהעבודה או לאחר( צריך להודיע מראש) לא נעים לי.כולם בוחנים אותי.
אני לא רואה התקדמות, בסך הכל לקחתי רק החודש איקקלומין וכבר אני מיואשת,
מה גם שבשביל לקבל תשובות לבדיקת הדם אני צריכה לרוץ אחרי הקופה שיהיה מוכן בזמן ויספיקו לשלוח למרפאה.
מה יהיה? אני רק בתחילת הדרך ולא רואה את עצמי מסוגלת להמשיך, פוחדת מזריקות ובדיקות מקיפות מה יהיה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייאוש לא עוזר- הרבה סבלנות
דיקלה13/05/2007אני יודעתת שזה יישמע קצת נדוש ו"רוחני" אבל באמת שהייאוש לא יעזור לך.
תנסי לקבל את הכול כשיעור משמיים (גם אם את לא מאמינה) וללמוד מהתהליך על עצמך, על הזוגיות שלך.
נכון, יש משברים אך את באמת בתחילת הדרך, לא עכשיו! הכל עוד יכול להשתנות ולחץ לא יעזור במיוחד, הוא רק חוסם את הרחם!
נסי יוגה, או כל דבר שינתק אותך קצת- אפילו פעילות ספורטיבית שאת אוהבת לעשות, קורס משחרר...
והעיקר - ס-ב-ל-נ-ו-ת
מאחת שמחכה כבר שנה (בלי כלום)ו- 8 חודשים (עם כדורים וזריקות)וכעת לקראת הפרייה.
שלך ואיתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית שלום
יפעת צאיג14/05/2007ההתנהלות הראשונית במיוחד עד שמתרגלים לתהליך לוקחת זמן והיא בהחלט קשה. בקופת חולים נסי להתכוונן לאחות שיותר נוח לך איתה ומשאירה לך פחות סימנים ותתעקשי שהי תתטפל בך. אני חושבת שזה יתן לך הרגשה נוחה ובטוחה יותר. לגבי התוצאות תתחברי למענה הקולי או לאינטרנט ותנסי להתמך במי שאת יכולה אם זה בפורום, קבוצת העצמה, יוגה לפריון או כל מי שעושה לך טוב. אני מאמינה שזה יעזור לך בהתנהלות היומיומית ובצבירת כוחות. מחזקת את ידייך בהמשך. יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפעת היקרה!
תקוה21/05/2007אני דווקא כן מאמינה! מאמינה באלוקים שברא את העולם.
לפעמים נופלים לזרועות היאוש, וצריך מישהו שיזכיר לנו היכן אנו.
ב"ה הצלחתי להתחזק ולהתאושש, לכל אחד הניסיון שלו, לכל אחד שליחות משלו בעולם הגדול,
וצריך רק כוחות ואמונה איתנה למלא את השליחות על הצד הכי טוב.
מקווה להמשיך להתחזק ולעבור הכל בשלום, בשפיות,
יישר כחך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)