מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון לא נקלט - מבקשת ייעוץאבי08/08/2012
שלום למומחים
אני ובן זוגי מנסים להיכנס להריון בסביובות שנה כבר
בכל הפעמים אנחנו מתאכזבים שוב ושוב לאחר בדיקה שגרתית אצל רופא נשים בעלי נשלח לבדיקת זרע ולי נתנו כדורי איקקלומין אשר לאחר ניתלתם גרמו לי לצ'יסטות בשחלה ולכאבים, אך למרות זאת המשכתי בנטילתן.
בדיקת הזרע יצאה תקינה ובנסיון נוסף עם ה איקקלומין היה איחור של שבוע במחזור, לאחר בדיקה ביתית הופיע פס חלששש חלש. בכל מקרה לאחר יומיים קיבלתי מחזור לצערי . (הריון כימי?)
בכל מקרה נשלחתי בהוראת הרופא לבצע בדיקת הורמונים (הבדיקה שצריכים להיות ערים 3 שעות לפני).
בבדיקה הופיע הערך "פרוקטלין" גבוה - 860 . כשצלצלתי לרופא הנשים שלי לברר מה משמעות הבדיקה
הוא אמר לי שהוא שולח אותי למרפאת פוריות דבר אשר גרם לי להיסטריה רבה :(
האם המצב כזה חמור או שאלו מקרים נפוצים ?
האם פרוקטלין עלול להפריע בקליטת הריון? והאם ניתן להחזירו לערכים נורמליים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לא נקלט - מבקשת ייעוץ - תגובה
יפעת צאיג21/08/2012פרולקטין גבוה מאוד שכיח ויש לזה טיפול טוב.
לא להלחץ ולטפל.
בהצלחה.
יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)