ביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ
    מיכל
    01/03/2008

שלום אני בת 26. שנה וחצי מנסה הריון אני עושה מעקב זקיקים כמעט שנה בחודשים הראשונים בערך 4 חודשים היה ביוץ. המחזור שלי היה ב15.2 עשיתי בדיקת ביוץ ביתית ביום ה12 של המחזור וכל יום היה שלילי ביום ה14 של המחזור עשיתי מעקב זקיקים זקיקים קטנים ורירית 5.11 אני צריכה לעשות מעקב ב2.3 יום א שזה יום ה17 של המחזור . אני עייפה מהמעקב זקיקים ומבדיקה ביתית . לפעמים אני לא ממשיכה את המעקב זקיקים אחרי יום ה18 .20 כי אני לא רואה שזה מתקדם לפעמים יש לי זקיקים 12.14 ואחרי יומיים יש לי זקיק 11 עולה ואח"כ יורד שזה משגע אותי רירית גם קודם 5.6 אח"כ 4 . למה זה קורה עולה ואח"כ יורד? האם יש מצב שאני מבייצת אחרי יום 21.20 של המחזור ? אני יודעת שיום ה21 עושים בדיקת דם שמראה אם היה ביוץ .יש לציין שב20.2 ביום ה6 למחזור עשיתי צילום רחם שהיה תקין . המחזור שלי כל 28 בדיוק בתודה אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ

הוספת תגובה

• פתרונות

יפעת צאיג
    03/03/2008

הי אפרת. יש כמה פתרונות כדי להקל על המעקב.
    זקיק גודל בממוצע 2 מ"מ ביום ז"א במידה ואומרים לך שהזקיקים קטנים את יכולה ללכת לבדיקה נוספת רק שבוע אחרי. מכיוון שנראה שהביוץ שלך אינו סדיר נסי ללכת לבדיקת ביוץ החל מהיום ה- 14.
    מזקיק בגודל 14 יש ללכת יומיים אחרי לבדיקה נוספת ומזקיק 18 את יכולה לעשות בדיקת ביוץ ביתית כל יום.
    נראה שהמצב ההורמונאלי של מתעתע. עדיין הביוץ סדיר למרות הזקיקים והרירית שאינה אחידה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה