ווסת לאחר גרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ווסת לאחר גרידה
    גיגי
    24/11/2012

שבוע טוב,
    1. ב29.10.12 עברתי גרידה בשבוע שמיני בגלל שק הריון ללא עובר.
    2. בשבועיים שלאחר הגרידה היו מעט דימומים והפרשות.
    3. ב14.11.12 (כשבועיים ויומיים אחרי הגרידה) בבדיקת אולטראסאונד אצל הרופא הוא ראה שאריות דם ברחם והורה לא לעשות כלום. לדבריו זה ייצא בווסת הבאה.
    4. לשאלתי אם הוא רואה שהיה ביוץ אמר כי רירית הרחם עדיין דקה וצפוי ביוץ ביומיים הקרובים.
    5. כעת ביום שישי 23.11.12 -כשבוע ויומיים אחרי הביקור אצלו התחילה לי הווסת, חזקה וברורה.

שאלותיי הן:
    1. האם העובדה שהרירית היתה דקה מדיי ובכל זאת הווסת הגיעה מעיד כי הרירית נפגעה בגרידה?
    2. האם ייתכן רירית דקה במחזור הראשון ובפעם הבאה יהיה מחזור תקין עם ביוץ ורירית עבה?
    3. האם יש מצב לווסת לאחר גרידה ללא ביוץ?
    4. האם אני צריכה להמתין לעוד ווסת או שאחרי הווסת הזו אוכל לנסות שוב להרות?
    5. האם אני צריכה להיבדק ע"י רופא שוב לאחר הווסת הנוכחית לבדוק ששאריות הדם יצאו או שניתן להרות ללא בדיקה נוספת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ווסת לאחר גרידה

הוספת תגובה

• ווסת לאחר גרידה - תגובה

רונית רוזנטל
    24/11/2012

ערב טוב,
    יש לנהוג לפי הוראות הרופא.
    באשר לשאלותיך - רק בידי רופא התשובות,
    זה שקבלת ווסת ברורה ובכמות טובה
    מצויין
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ווסת לאחר גרידה - תגובה

יפעת צאיג
    12/12/2012

לפי תיאורך נראה מצב טבעי שלאחר גרידה. בדרך כלל ניתן לנסות להכנס להריון חודש אחרי גרידה אך עליך לעקוב אחרי הנחיות הרופא. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה