נטילת הורמונים בזמן הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטילת הורמונים בזמן הנקה
    קרן
    15/05/2007

שלום~, לקח לי שנה וחצי להרות,קיבלתי הורמונים שונים והיום יש לי ילד מקסים בן שנה,
    היה שווה!!!!!!
    שאלתי : בני ניזון בעיקר ממוצקים~אוכל הכל, אך גם יונק, אני מעוניינת להמשיך להניק, ובמקביל רוצה להרות שוב. יש לי חצוצרה אחת בלבד שמתפקדת, השניה חסומה לחלוטין(ניסו לפתוח בצילום רחם ולא הצליח) כרגע אחרי iui במחזור טבעי שלא נקלט, אני צריכה ליטול שוב הורמונים~פיוריגון ואוביטרל~האם זה יכול לעבור בחלב ולהגיע אל בני?האם זה יכול להזיק לו?
    תודה מראש~קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטילת הורמונים בזמן הנקה

הוספת תגובה

• שאלה רפואית

יפעת צאיג
    16/05/2007

הי קרן, לצערי יש להתייעץ עם הרופא בעניין כי אני לא יודעת אם ההורמונים המסויימים האלה עוברים גם בהנקה. אבל אשמח אם תעדכני אותנו. יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלתך הועברה לפורום אחר

מערכת BeOK
    17/05/2007

הכנסי ל[a href=http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=37 id=link]פורום הריון לידה והנקה[/a]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה