מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני הסיפור שלי ארוך וקשה מבטיחהשרונה25/12/2012
לשתף אחרי בע"ה שאלד! על קצי המזלג אני נשואה פעם שניה 23 שנים מנסה להביאי את המיוחל התגרשתי לפני 10 שנים בגלל שכך הוא אמר את לא מסוגלת ללדת אז לכי הלכתי ולא התיאשתי התאבלתי כמה שנה שנתיים והתחלתי לנסות מתרומת זרע גם לא הצליח בדרך הכרתי את בעלי כיום .שאמרתי לו שאני מנסה להביאי ילד וכו' וכו' לימים מיסדנו את הקשר ועברתי עוד 13 הפריות 4 טיפולי תרומת ביצית ניתוח לכריתת חצוצרה הורדת מחיצה ברחם ועוד כמה ניתוחים בדרך אך בנות תיחזקו יש אל יאוש אני לא דתיה אבל מאוד מאמינה מתפללת כל יום בדרכי שלי והנה תודה לאל זה קרה !!!!!!!רציתי לחזק אותכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נותן תקווה בהצלחה
נועה06/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה בשבילך!!! שהקב"ה יברך אותך,
קורין-מנד06/02/2013יחד עם כולן.
כל הכבוד על השיתוף. כמה שזה חשוב לשמוע דברים כאלה. מאוד מחזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזק! תודה!
שמנה11/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאושר גדול!
הדס18/03/2013ריגשת אותי מאוד! אני מאושרת בשבילך כ"כ. באמת עודדת אותי, וצר לי שנאלצת לעבור כ"כ הרבה בשביל להגיע לרגע הזה.. מאחלת לך רק דברים טובים מעכשיו :)))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)