בעיות פוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות פוריות
    הדס
    03/01/2013

שלום, אני בת 38 , סובלת מיתר לחץ דם ותת פעילות של בלוטת התריס. נשואה זה 7 שנים. בשנתיים הראשונות לנישואינו עברתי 2 הפלות טבעיות. לאחר טיפול IVF ראשון נכנסתי להריון, ונולד בננו - היום בן ארבע.
    מאז ניסינו שוב להיכנס להריון בטיפולי IVF . לפני כשנה עברנו 3 מחזורי טיפול. מתוכם התקבלו 2 הריונות שהסתיימו בשלבים מוקדמים מאוד (שסוע 7).
    עשיתי בירור במרפאה להפלות חוזרות, אך הכל נמצא תקין.
    בחודשים האחרונים שוב חזרנו לטיפולים. עברנו 3 מחזורי טיפול. בראשון התקבלו 2 ביציות שלא היו תקינות. לא התקבלו שום עוברים ראויים להחזרה.
    במחזור השני התקבלו 4 עוברים יפים אבל לא היה הריון.
    בטיפול האחרון, לפני מס' ימים, הגעתי לשאיבה עם 7 זקיקים יפים שהיו ריקים מביציות.
    מה הסיבה לכך? יכול להיות שאני כבר לא מבייצת? האם זה קשור לבעיות עם בלוטת התריס? האם אני מבוגרת מידי?
    בברכה, הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות פוריות

הוספת תגובה

• בעיות פוריות - תגובה

רונית רוזנטל
    04/01/2013

בלוטת תריס חייבת להיות מאוזנת

אין הסבר לזקיקים ריקים
    חושבת שצריך להמשיך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות פוריות - תגובה

יפעת צאיג
    04/01/2013

הי הדס, אני ממליצה לך לחזור על בדיקות של בלוטת התריס ובדיקות הורמונאלית. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה