מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולי פוריותלילךךךךך20/01/2013
שלום לכולם - אני עובדת בחברה גדולה עם חוזה אישי שמתחדש כל שנה למשך 5 שנים . בעוד חודש בדיוק אמורה להגיע לסיום חמש השנים וסיום חוזה העסקה אבל מזה שנה וחצי אני בטיפולי פוריות להריון שלישי . האם מותר למעסיק לפטר אותי בשלב הזה כשאני תוך כדי הטיפול ( אני כבר מקבלת זריקות ) ? ואם כן ---האם אין פירצה בחוק שבאה להגן עליי ? מה אני אמורה לעשות במצב כזה ? האם אני יכולה לבקש מהמעסיק זמן מעבר לחוזה על מנת שאוכל לסיים לפחות את הטיפול הזה שכבר התחלתי ? אנא עזרו לי בדחיפות ....חייב להיות משהו בחוק לטובתי ....
האם מישהי נתקלה במצב כזה ? נא עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות - תגובה
רונית רוזנטל22/01/2013אם אינני טועה איןלפטר בזמן טיפולים.
ממליצה להתייעץ עם עורך דין שמתעסק בדיני עבודה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני במקרה תבעתי את המעביד
רוית01/05/2013שלום לך,
אני פוטרתי מעבודתי בעקבות טיפולי פוריות שעברתי. המעביד ביקש שאעשה הפסקה בטיפולים בזמן שעובדת אחרת יצאה לחופשת לידה. מאחר וסירבתי הוא פיטר אותי.
תבעתי אותו ואפילו זכיתי בפיצוי כספי של 70,000 ש"ח ! יש באתר הזה פורום של יעוץ משפטי לנשים בהריון/טיפולים ואני מציעה לך לפנות אליהם. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני בתביעה
לימור12/05/2013גם אני פוטרתי במהלך טיפולי פוריות
נכון לרגע זה נמצאת מולם בתביעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
שני15/09/2013לאחר בירורים מעמיקים יש חוק שאומר שאם את בטיפולי פוריות וכמובן שהצהרת על כך אסור למעסיק לפטר אותך!!! לאחר בדיקה עם עו״ ד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)