איך מתחילים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מתחילים?
    עינת
    17/05/2007

שלום יפעת,
    בעלי ואני רוצים תינוק כבר מעל שנה אבל אני לא מצליחה להכנס להריון. אנחנו מתחילים לחשוב על פניה לעזרה רפואית, אבל זה מפחיד אותי, לא רק שאני לא יודעת מאיפה להתחיל, אני יודעת שזה מאוד יקר וכואב ויש הרבה תופעות לוואי. אני גם פוחדת מהשלב בו יוכרז על אשם, מה זה יכול לעשות לזוגיות ולכל אחד, למשל אם אני אדע שהבעיה אצלי, אולי אני ארגיש פגומה, אולי בעלי יאשים אותי ויאהב אותי פחות. מה עושים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מתחילים?

הוספת תגובה

• בקשת עזרה

יפעת צאיג
    17/05/2007

הי, אני מבינה את המצוקה בה את נמצאת ובאמת המצב של חוסר ידיעה הוא המצב המפחיד ביותר. לדעתי יש לראות את המצב בצורה יותר זוגית ללא חיפוש אשמים אלה כמשהו שצריך להתמודד עימו יחד. בשלב הראשון כדאי לפנות לבדיקות רפואיות כדי לראות אם יש משהו ספציפי שניתן לעשות כדי להגיע למטרה. כדאי למאוד לדבר על החששות האלה לפני הבדיקות וליצבור ביטחון בזוגיות כדי שיהיה קל יותר להתמודד עם תוצאות הבדיקה אם יהיה צורך בכך (נקווה שלא). הפחד מאובדן האהבה הוא מובן אבל כשמחליטים לחיות יחד יש הרבה דברים במרוצת החיים שיכולים להקשות על הזוגיות ולהוות מכשול כך שהמערכת הזוגית תפקידה להעניק ביטחון במיוחד שזה בשביל מטרה משותפת כמו ילד. מקווה לחזק את ידייך. יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה