מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום יפעת..נילי17/05/2007
ביתי בת השנה וחצי מעדיפה באופן בולט להיות איתי מאשר עם בעלי.
כאשר הוא אמור להסיע אותה לגן-שזה קורה לעיתים קרובות ,היא מנסה להתנגד ומנסה לברוח אלי..
אני לא טיפוס חונק שמשתלט ולא נותן לו להיות בקרבת הילדה, ההפך הוא הנכון-מאז הלידה תמיד היה חשוב לי מאוד לשתף אותו בכל ולתת לו להתנסות בטיפול ,מלכתחילה השתדלתי לא להיות "בולדוזרית"
שמתקתקת הכל באופן עצמאי,אני משדרת לו שאני זקוקה לו ומשאירה לו "פינה" וגישה בתחום.
הוא מקלח אותה ,מלביש,מאכיל ולעיתים נשאר עמה לבד.
ברור לי שהקשר לאמא יותר ראשוני ועמוק כי היא בכל זאת אמא .. אך בכל זאת ..-
כיצד אפשר לגרום לילדה להתקרב אליו יותר בחיבה?
האם זה תלוי בהתערבותי?
האם התנהגותה אופיינית לגילה?
כמובן שהוא פחות מפנק אותה ממני ואולי זו הסיבה,אך הייתי רוצה לקבל טיפ איך לאחד את כולנו מבלי לפגוע בבעלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפ קטן
יפעת צאיג17/05/2007לפעמים ילדים מרגישים אותנו יותר משאנו יודעים. דבר ראשון ההתנהגות אופיינית לגילה. דבר שני לפעמים כדי להפסיק להתאמץ לעשות שיוויון בין אבא לאמא והדרך להעביר את חיוניותו של אבא היא על ידי שאת תזדקקי לו ותראי לו אהבה . על ידי כך הילדה תראה שכדאי להזדקק ולרצות את אבא. תומרי לבעלך ליצור משהו קבוע שהם נהנים (מעבר לטיפול היומיומי) לעשות יחד והשאירי אותם לבד עם העשיה הזו כך שהיא תרגיש שזה"רק עם אבא". ואת מתגאה בעשייה המשותפת שלהם. יש לקחת בחשבון שכל שינוי כזה דורש התמדה של לפחות שבועיים שלושה אז אני מקווה שתצליחי להתמיד ולראות שינוי בצורך שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)