מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףסהר17/05/2007
ושוב יש יותר מדי ביציות ושוב צריך לחכות
מה שאומר שיש עוד זריקות ועוד בדיקות דם ואני לא יכולה יותר, פשוט לא!
הרופא נשים אמר לי עכשיו שאני לא אדאג שהוא לא יעזוב אותי עד שאכנס להריון, ואני אמרתי לו שאני עוזבת את עצמי, כי פשוט אין לי כוח יותר. שאני לא מתכוונת להמשיך חודש הבא,אני מפסיקה.
והוא אמר בצחוק כמובן שלא שואלים אותי...
בא לי לבכות ולבכות ולבכות...................* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניראל מתוקתי
יפעת צאיג17/05/2007אני ממש מבינה לליבך אבל אל יאוש, הכל עוד יבוא. נצלי את ההפסקה הזו לטוב וכנראה שהגוף שלך זקוק לחופש ולכן הוא מגיב כך. עודף זקיקים מראה על הפוטנציאל שיש לך להביא ילדים לעולם ולא להפך. תני לו ולעצמך את הזמן שאתם צריכים. זה עוד יגיע. חיבוק גדול. יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפעת- ההפסקה עוד רחוקה ממני
סהר17/05/2007כדי לסיים תסיבוב הזה ולהגיע אליה, עליי להמשיך עם הגונל ,בדיקות הדם והמעקב ורק אחר כך אם הכל יהיה בסדר אוביטרל והזרעה.
ההפסקה כל כך רחוקה ממני ואני כל כך רוצה להגיע אליה כבר.
היום יצאתי מבדיקת הדם וכל מה שרציתי היה לבכות, אין לי כבר מקום שידקרו אותי יותר,הכל מלא בכחולים ,אדומים וחורים. אין לי מושג מאיפה יקחו לי דם יום ראשון. וכך גם לגבי הזרקת הגונל אין לי כבר מקום שהוא לא מחורר. וזה כואב לי ומכוערררררררר
אני כל כך עייפה מכל זה כבר ועברו רק 7 חודשים ,אני כל כך מקווה שלא אצטרך להחזיק מעמד עוד הרבה זמן, אם יקח לי שנים כמו לנשים אחרות אין סיכוי בעולם שאעמוד בזה!
כבר עכשיו נשברתי!
מה יהיה יפעת?
תסבירי לי איך נשים אחרות מצליחות לעמוד בזה?
ולמה אני לא? מה יש בי שכל כך דפוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהו..שאלה בבקשה
סהר19/05/2007כל הלילה לא ישנתי וחשבתי שאני חייבת לעשות משהו עם עצמי כי מאז כל הטיפולים ממש שמנתי
יש לי כרססס כמו של גבר וכל החיים הבטן שלי הייתה שטוחה לגמרי. אני לא יכולה ללכת עם שום בגד שיש לי וכבר עשיתי קניות של בגדים אחרי ההשמנה הראשונה מהטיפולים.שלא לדבר אשאני פשוט שונאת את הגוף שליייי ככה.
את יודעת אם בכלל יעזור לי לעשות משהו(ספורט,דיאטה) ? יש לי הרגשה שמה שלא אעשה הטיפולים יעשו את שלהם וינפחו אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספורט ותזונה
יפעת צאיג19/05/2007רובינו באמת חושבות שההורמנים לבדם גורמים להשמנה. בד"כ ההורמונים אכן גורמים לנפיחות אך בנוסף לזה לעיתים הם מעלים את התאבון ואז מתחילה השאלה איך להעלות את כמות התזונה מבלי להשמין. בנוסף מצתרף המצב הנפשי ואוכל לחלקינו הוא דבר מרגיע ואז נוצר מעגל שבו השנאה העצמית שלנו עקב הטיפולים בשילוב השפעה הורמונלית והגוף המשתנה מביא אותנו לתסכול רב יותר המקשה על הטיפולי פוריות. לכן אני מאוד ממליצה לטפל בתזונה גם בשביל לעזור לטיפולים וגם כדי לשפר את ההרגשה. אני ממליצה על נטורופתיה שהיא יותר טיבעית ועדיף כמובן ללכת לנטורופתית שיש לה הבנה בתהליך פריון ולשלב עם זה אולי פעילות גופנית ממוקדת פריון כמו יוגה לפריון. אין לי ספק שזה עוזר גם לגוף וגם לנפש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי יפעת
סהר20/05/2007כל מה שאת אומרת טוב ויפה והאמת שאני מסכימה והלואי והייתי יכולה ללכת לנטורפתיה או משהו כזה, הבעיה שכל הטיפולים האלה עולים כסף...
טיפולי הפריון עצמם גם ככה יקרים ואני הולכת לרפלקסולגיה מאז שהתחלנו שלא לדבר על המטפלת שהיא כבר שנה וחצי עוד לפני הטיפולים בגלל מה שעברתי אם את זוכרת...
נראה לי שעד שיהיה לי תינוק אהיה מרוששת לחלוטין!!- פיזית ונפשית
לא יהיה לי מה לתת לתינוק לא חומרית ולא רגשית, כי אני אהיה כבר כל כך מרוקנת ובלי כוחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמימון לטיפולי פוריות
יפעת צאיג21/05/2007אין לי ספק שטיפולי פוריות אכן עולים הרבה כסף גם אם הם במימון חלקי של קופות החולים. אני ממליצה לבחור שני סוגי טיפול מעבר לטיפול הרפואי שאת הכי מרוצה איתם וגורמים לך להרגיש טוב ואיתם להמשיך. כמובן שמבחינה כלכלית אי אפשר הכל... אבל אם את נמצאת כבר בטיפולים ואת אולי מרגישה שהם כבר לא מספיק עוזרים אולי כדאי להחליף ולבדוק דברים נוספים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפעת- את המימון של מכבי
סהר21/05/2007לטיפולים הטבעיים קבלתי כבר.
בכל שנה מגיעים 16 טיפולים בהנחה למה שאני בוחרת.
מה שאומר שאם אבחר להמשיך ללכת לרפלקסולוגיה או כל דבר אחר כולל דיאטנית זה על חשבוני בלבד.
אני אברר כמה עולה ללכת לדיאטנית באופן עצמאי אם אפשר בכלל.. ואם הסכום יהיה נורמלי אני אלך
בכל מקרה אני כל כך מקווה שלא אצטרך יותר
כי עכשיו צלצלתי לרופא נשים שלי ולפי התוצאות הוא אמר לי ללכת מיד להזריק אוביטרל כי מחר (בע"ה) תהיה ההזרעה.
הלואיייייייייייייייייייי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזיקה לך אצבעות...
יפעת צאיג21/05/2007הי נראל, אני שמחה לשמוע שיש התקדמות, ואני מתפללת בשבילך שזו תהיה הפעם האחרונה.... נשיקות יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יפעת- שאלה קצת מביכה
סהר23/05/2007והאמת לא הכי קשורה ישירות לפורום הזה,אבל אני שואלת אותך בכל זאת טוב?
ואם לא בא לך אז אל תעני לי כמובן.
אז ככה...
אתמול הייתה ההזרעה השניה, הרופא המקסים שלי הסביר לי שהוא לוקח מפסק קטן, כדי לא להכאיב לי ולמרות שממש ניסה הוא כן הכאיב מאוד ואפילו פצע אותי קצת ודיממתי מעט אחר כך.
בלילה חשבתי - איך יכול להיות שהרופא שהיה כל כך עדין בסוף פצע אותי והיה דימום וסביר להניח שמי שפגע בי כשהייתי קטנה לא היה עדין בכלל(זה גם מה שזכור לי) ולא פצע אותי בכלל, או שלפחות לא זכור לי לא דם ולא כאבים.
האם יכול להיות שילדה בת 7,8 תצליח להסתיר כזה דבר? כאב, דימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה כנה
יפעת צאיג26/05/2007הי נראל,
אין ספק שהזרעה זה לא דבר נעים אבל בכל זאת מדובר בפעולה פולשנית ולעיתים היא כואבת ולמרות שדימום הינו קצת מלחיץ בד"כ אין לזה משמעות טיפולים. לגבי מה שעברת כשהיית קטנה קשה לי לדעת מהפרטים אבל לא כל פגיעה מינית גם היא מלווה בכוח לא תמיד יכולה לגרום לדימום. אני מקווה שאני עונה על שאלתך. מעריכה את הכנות והפתיחות שלך. יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יפעת יקרה
סהר28/05/2007תודה שאת פה
אני בנתיים פה, בבית מרותקת למיטה זה היום השישי מההזרעה בגלל גירוי יתר
הדרגה עוד לא ידועה כי דיברתי עם הרופא רק בטלפון
הוא אמר אבל שנראה לו שזה מדרגה ראשונה...
אני ממש מקווה שלא ושזה יעבור מהר כי הכאבים איומים
תגידי יפעת, את יודעת אולי מה הטיפול בגירוי יתר אחרי השלב של השתיה והמנוחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינדיבידואלי
יפעת צאיג28/05/2007הי ניראל, הטיפול בגירוי שחלתי הוא אינדיבידואלי ויכול להיות ששתיה רבה ומנוחה אכן יעזרו, אז צריך לחכות ולראות. רציתי לשאול אותך אצל מי את מטופלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)