מצב נפשי בטיפולי פוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב נפשי בטיפולי פוריות
    מינימאל
    19/05/2007

אחרי ניסיונות עצמיים, ואחרי הזרעה שלא צלחה בשל ספירת זרע נמוכה ביותר הודיעו לנו שאנחנו הולכים על הפרייה מבחנה.
    אני רוצה מאוד להצליח ואיך שהוא מצאתי את הכוחות להזריק לעצמי זריקות, לחכות לתשובות, לעבור הזרעות....
    אבל זהו, אחרי קבלת המחזור האחרון פשוט נשברתי, אני לא מצליחה לתפקד בחיי היום יום שלי, אני פורצת בבכי מכל שטות, קשה לי לתקשר עם העולם ובמיוחד עם הבעל שלי.
    אני כואבת, עייפה ומנוטרלת, אני פשוט לא מוצאת נחמה בדבר.
    התחלתי בטיפול פסיכולוגי לאחרונה, אבל משום מה לא עושה רושם שגם זה עוזר....
    מה עלי לעשות? אני מרגישה שאני מאבדת את עצמי על הדרך...
    מאיפה מוצאים כוחות? ממה שואבים את הנחמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצב נפשי בטיפולי פוריות

הוספת תגובה

• מצב נפשי

יפעת צאיג
    20/05/2007

הי, אני מבינה את כאבך והקושי שאת חווה. תהליך הפריון תופס נתח משמעותי בחיים אך למרות זאת חשוב לשמור על איכות חיים מעבר לכך. הזוגיות שלכם נבחרה עוד לפני גילויי הקשיים וחשוב לשמור עליה. למרות הקושי נסי לדבר עם בעלך ואם את מרגישה שזה יותר מידי בשבילך או למערכת יחסים דברי עם הפסיכולוגית. זה מצויין שאת הולכת לטיפול פסיכולוגי. הטיפול אמור להקל עלייך כבר החל מהפגישה השלישית רביעית או לפחות שתרגישי שאת אכן עוברת תהליך שטוב לך בו, אם אין שיפור בשבועות אלה נסי להחליף מטפל כנראה הוא לא ממש מתאים לך ולמצב בו את נמצאת. האיבוד העצמי והשליטה על החיים מהווה את הקושי הגדול ביותר, אבל אין לי ספק שהכוחות נמצאים בך ורק לוקח זמן למצוא אותם ואם לא אני כאן לחזק אותך בכל קושי. יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינימאל יקרה

סהר
    20/05/2007

שלום לך
    לצערי אני כל כך מבינה אותך, את התסכול, הייאוש ,הכוחות שנגמרים..אגב אני לא מצאתי את הכוח להזריק לעצמי- אז כל הכבוד לך על כך- אולי יש לך יותר כוחות ממה שאת חושבת...

אני חייבת להגיד לך דבר אחד חשוב לדעתי- ברגע שהבעלולים שלנו לא שותפים ומנותקים הם בעצמם מריגשים חסרי אונים, כי הם לא יודעים מה לעשות אתנו, איך לעודד אותנו. ואל תשכחי שגם הם עוברים את זה באיזשהו אופן.למדתי השכי חשוב בתהליך הסיוטי שאנו עוברות זה לשתף את הבעלים, שהם יהיו חלק כמה שאפשר. לדבר איתו על מה שאת מרגישה,אני יודעת שזה קשה וההרגשה לפעמים שהם לא הכי יכולים להבין כי הם לא עוברים זאת על גופם,אבל כדי שלא ישארו בחוץ וירגישו חלק ובכך למנוע וויכוחים, חיכוכים וכאלה ובעיקר לתת לו לתמוך בך.

יודעת משהו? אני כבר יומיים בוכה על מר השומנים שצמחו לי מהטיפולים ,הבעלול יודע והיום החליט לקחת אותי למסע קניות בגדים חדשים(אומנם גדולים יותר),אבל העיקר שיהיו בגדים שעולים עליי,לא?
    התמיכה שלהם חשובה כל כך, המסע נראה ומרגיש אחרת כשהם לצידנו....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינימאל יקרה

סהר
    20/05/2007

שלום לך
    לצערי אני כל כך מבינה אותך, את התסכול, הייאוש ,הכוחות שנגמרים..אגב אני לא מצאתי את הכוח להזריק לעצמי- אז כל הכבוד לך על כך- אולי יש לך יותר כוחות ממה שאת חושבת...

אני חייבת להגיד לך דבר אחד חשוב לדעתי- ברגע שהבעלולים שלנו לא שותפים ומנותקים הם בעצמם מריגשים חסרי אונים, כי הם לא יודעים מה לעשות אתנו, איך לעודד אותנו. ואל תשכחי שגם הם עוברים את זה באיזשהו אופן.למדתי השכי חשוב בתהליך הסיוטי שאנו עוברות זה לשתף את הבעלים, שהם יהיו חלק כמה שאפשר. לדבר איתו על מה שאת מרגישה,אני יודעת שזה קשה וההרגשה לפעמים שהם לא הכי יכולים להבין כי הם לא עוברים זאת על גופם,אבל כדי שלא ישארו בחוץ וירגישו חלק ובכך למנוע וויכוחים, חיכוכים וכאלה ובעיקר לתת לו לתמוך בך.

יודעת משהו? אני כבר יומיים בוכה על מר השומנים שצמחו לי מהטיפולים ,הבעלול יודע והיום החליט לקחת אותי למסע קניות בגדים חדשים(אומנם גדולים יותר),אבל העיקר שיהיו בגדים שעולים עליי,לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינימאל יקרה

סהר
    20/05/2007

שלום לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופססססס בטעות שלחתי 3 פעמים-סליחה

סהר
    20/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא לא נמצא איתי שם בכלל

מינמאל
    21/05/2007

הוא ממשיך בחייו....הכל עובר לידו
    אני לא ממש מחכה שיתמוך, הוא לא יודע לתמוך וההרגשה שאני לבד בכל זאת מטריפה אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על ההתערבות

תקוה
    21/05/2007

גם אני חשבתי כמוך, שבעלי לא כ"כ תומך והכל עובר לו באוזן. אז פשוט יום אחד זה התפרץ לי החוצה. הייתי שבורה מאד ובכיתי המון באותו יום, בסוף זה עשה לו משהו ואז אמרתי לו את כל מה שהיה לי בלב.
    קודם כל זה שחרר אותי, והסברתי לו מה נקרא לעודד אותי, איך אני אוהבת שמתיחסים אלי וכמה אני אוהבת יד מלטפת ואפילו חיבוק כשקשה לי ואני במצב רוח רע.
    תנסי גם זה בטח עוזר כשמסבירים,
    ועוד דבר, תאמיני!,
    תזכרי שאת אף פעם לא לבד. ה' , שברא את העולם וגם אותנו, מלווה אותנו תמיד תמיד.
    הוא אבא רחום שלא שוכח אף פעם את ילדיו האהובים ותומך ושומר עלינו תמיד.
    כשקשה לי, אני מדברת אליו במילים שלי, ואז אני לא ודדה.
    זה נותן חיזוק וגם עוזר באמת!
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינימאל - ייתכן והוא לא שם עבורך כי

סהר
    21/05/2007

אולי הוא לא יודע איך לגשת, מה להגיד, איך להגיד ,מה לעשות כדי להקל עלייך.
    אני אומרת לך מנסיון עם הבעלול שלי.
    בתקופה האחרונה למדתי כמה חשוב לדבר על הדברים, לא להשאר איתם לבד ואפילו לבקש עזרה במילים. להגיד לו- אני זקוה לך איתי פה, זקוקה לתמיכה שלך ,לעידוד.
    תנסי...
    ואם קשה במילים אז אפשר לכתוב מכתב..
    שווה לך לנסות כמו שאנונימית כתבה לך וגם אני כבר ציינתי זה משחרר וכל כך עוזר כשיש לך את התאימה מהבעל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מינימאל

רחלי
    21/05/2007

שלום מימאל,קוראים לי רחלי ואני עובדת במרכז "אתנחתא"-קליניקה לרפואה משלימה
    הקליניקה מנוהלת ע"י ירון קלמן שהוא מומחה לבעיות פריון-http://yaronkelman.stiker.co.il/
    את מוזמנת להסתכל באתר ולהתרשם
    וגם להתקשר לקליניקה ושם לדבר עם ירון על גבי טיפול שיתאים לך
    אל תתיאשי,כמו שכבת,תמיד יש מה לעשות!!!
    מקווה שהצלחתי לעזור לך..ושהכל יסתדר...
    יום טוב..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה