מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מנסה את מזלייעל30/07/2013
ההודעה ארוכה שימו לב...אני מבקשת לתאר בקצרה את מצבי ואם יש לכן רעיונות יצירתיים אשמח לשמוע.
מנסה להיכנס להריון (הגיוני), מתקרבת ל-40, מתרומת זרע.
6 נסיונות של הזרעות שרק חלקם היו עם אוביטרל ורק בחלקן היה דיוק ביום הביוץ. שום הצלחה.
טיפולי הפריה- סבב ראשון - גונל 150 הניב 19 ביציות- 6 הפריות (כאשר 5 מהן מאיקסי, ואחת מרגיל) הרופא רצה לבדוק מה טיב הבציות בדרך זו (וחבל).
6 ההפריות הגיעו לגיל 5 ימים.
הוחזר אחד (פוחדת מתאומים) - 5 הוקפאו בשני זוגות ובודד.
ההחזרה נקלטה - הריון הופסק בשבוע 8 אין דופק.
גירדא - התאוששות מהגרידא חודשיים עד קבלת מחזור.
החזרת קפואים - 3 לא שרדו את ההפשרה למרות גילם המתקדם. השניים שהוחזרו לא נקלטו.
סבב שני- גונל 150 כאשר אני פספסתי באשמתי מילילטרים רבים- הניב 5 ביציות - 4 בשלות - 3 הפריות.
בגיל 3 ימים הוחזר אחד - נקלט - לא התפתח כראוי (בטא לא עלתה יפה)- הפסקת תמיכה וכרגע בתהליכי הפלה טיבעית.
שני מוקפאים בני 3 ימים מחכים.
בדיקות קרשיות תקינות.
בדיקות הורמונליות תקינות.
שחלות פולציסטיות אבל עם מחזור סדיר.
המלצות יצירתיות? בדיקות שכדאי לעשות?
העובדה שנקלטת די יפה מטריים, שהם מפתחים יפה במעבדה לא מסבירה את הכישלונות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה את מזלי - תגובה
יפעת צאיג07/08/2013הי יעל,
אני מבינה את התסכול. אבל אל יאוש המשיכי לנסות. אני מציעה לך גם להעזר ברפואה אלטרנטיבית שיש לה תוצאות טובות כמו דיקור. אומנם לא במקום הטיפולים אלה בשילוב עם הרפואה הקונבנציונאלית הטיפול יכול להניב תוצאות טובות. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופטימיות ועוד
איילה17/09/2013היי יעל,
כל הכבוד לך שאת עוברת את הטיפולים האלה לבד, ובגבורה רבה ועם התמודדות. המלצתי לך כמי שעברה בעצמה טיפולים הזרעות זריקות מעודדי ביוץ ומה לא עד להצלחה...(תאומים+בת שנולדה בלי תכנון).
אני ממליצה לך לפנות גם לאפיקים אלטרנטיביים של דיקור, הומאופתיה, נטורופתיה..
אני בזמנו טופלתי בתזונה נטורופתית אצל מרב גודוביץ שהיא מקסימה, ממליצה.
גם רפואה סינית יכולה לתרום לך הרבה למצב זה.
מאחלת לך הצלחה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)