מנסה את מזלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה את מזלי
    יעל
    30/07/2013

ההודעה ארוכה שימו לב...אני מבקשת לתאר בקצרה את מצבי ואם יש לכן רעיונות יצירתיים אשמח לשמוע.
    מנסה להיכנס להריון (הגיוני), מתקרבת ל-40, מתרומת זרע.
    6 נסיונות של הזרעות שרק חלקם היו עם אוביטרל ורק בחלקן היה דיוק ביום הביוץ. שום הצלחה.
    טיפולי הפריה- סבב ראשון - גונל 150 הניב 19 ביציות- 6 הפריות (כאשר 5 מהן מאיקסי, ואחת מרגיל) הרופא רצה לבדוק מה טיב הבציות בדרך זו (וחבל).
    6 ההפריות הגיעו לגיל 5 ימים.
    הוחזר אחד (פוחדת מתאומים) - 5 הוקפאו בשני זוגות ובודד.
    ההחזרה נקלטה - הריון הופסק בשבוע 8 אין דופק.
    גירדא - התאוששות מהגרידא חודשיים עד קבלת מחזור.
    החזרת קפואים - 3 לא שרדו את ההפשרה למרות גילם המתקדם. השניים שהוחזרו לא נקלטו.

סבב שני- גונל 150 כאשר אני פספסתי באשמתי מילילטרים רבים- הניב 5 ביציות - 4 בשלות - 3 הפריות.
    בגיל 3 ימים הוחזר אחד - נקלט - לא התפתח כראוי (בטא לא עלתה יפה)- הפסקת תמיכה וכרגע בתהליכי הפלה טיבעית.
    שני מוקפאים בני 3 ימים מחכים.

בדיקות קרשיות תקינות.
    בדיקות הורמונליות תקינות.
    שחלות פולציסטיות אבל עם מחזור סדיר.

המלצות יצירתיות? בדיקות שכדאי לעשות?
    העובדה שנקלטת די יפה מטריים, שהם מפתחים יפה במעבדה לא מסבירה את הכישלונות...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנסה את מזלי

הוספת תגובה

• מנסה את מזלי - תגובה

יפעת צאיג
    07/08/2013

הי יעל,
    אני מבינה את התסכול. אבל אל יאוש המשיכי לנסות. אני מציעה לך גם להעזר ברפואה אלטרנטיבית שיש לה תוצאות טובות כמו דיקור. אומנם לא במקום הטיפולים אלה בשילוב עם הרפואה הקונבנציונאלית הטיפול יכול להניב תוצאות טובות. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופטימיות ועוד

איילה
    17/09/2013

היי יעל,
    כל הכבוד לך שאת עוברת את הטיפולים האלה לבד, ובגבורה רבה ועם התמודדות. המלצתי לך כמי שעברה בעצמה טיפולים הזרעות זריקות מעודדי ביוץ ומה לא עד להצלחה...(תאומים+בת שנולדה בלי תכנון).
    אני ממליצה לך לפנות גם לאפיקים אלטרנטיביים של דיקור, הומאופתיה, נטורופתיה..
    אני בזמנו טופלתי בתזונה נטורופתית אצל מרב גודוביץ שהיא מקסימה, ממליצה.
    גם רפואה סינית יכולה לתרום לך הרבה למצב זה.
    מאחלת לך הצלחה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה