מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יתכן ביוץ בתחילת מחזור?י'25/03/2008
ב- 9 י"מ היתה לי הפרשה חומה צמיגית. וביום בו התחלתי את בדיקות הביוץ היתה לי הפרשה שקופה צמיגית. - היתכן השתרשות?
ב 10 י"מ התחלתי לבדוק ביוץ ע"י ערכות. היום אני ביום ה 17 - והערכה לא מראה אפילו על ביוץ קרב.
השאלה שלי היא משום שהפטמות שלי שינו את צבען. ביום בו התחלתי את בדיקות הביוץ היו לי גירודים בפטמות, במשך כיומיים, ולאחר כעוד 3 ימים הן התחילו להתכהות . כלומר בשלושה ימים האחרונים הפטמות שלי ממש השתנו. יש לי כיפה כהה וקצת קשה. וכאבים הולכים ובאים - לא חזקים. גם בפטמה וגם בחזה בכלל. חוץ מזה אני מרגישה מצויין .
האם יתכן שיש הריון?
האם יתכן שהביוץ היה ממש בשבוע שאחרי הוסת? אם כן, אז מתי אני אוכל לעשות בדיקת הריון?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט יכול להיות...
יפעת צאיג27/03/2008יש נשים שהביוץ שלהם מאוד קרוב למחזור, במידה והמחזור בד"כ סדיר ממליצה לך לחכות לזמן המחזור הקרוב ובמידה והוא בושש לבוא אז עשי בדיקת הריון. מחזיקה לך אצבעות. יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)