האם יתכן ביוץ בתחילת מחזור?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יתכן ביוץ בתחילת מחזור?
    י'
    25/03/2008

ב- 9 י"מ היתה לי הפרשה חומה צמיגית. וביום בו התחלתי את בדיקות הביוץ היתה לי הפרשה שקופה צמיגית. - היתכן השתרשות?
    ב 10 י"מ התחלתי לבדוק ביוץ ע"י ערכות. היום אני ביום ה 17 - והערכה לא מראה אפילו על ביוץ קרב.
    השאלה שלי היא משום שהפטמות שלי שינו את צבען. ביום בו התחלתי את בדיקות הביוץ היו לי גירודים בפטמות, במשך כיומיים, ולאחר כעוד 3 ימים הן התחילו להתכהות . כלומר בשלושה ימים האחרונים הפטמות שלי ממש השתנו. יש לי כיפה כהה וקצת קשה. וכאבים הולכים ובאים - לא חזקים. גם בפטמה וגם בחזה בכלל. חוץ מזה אני מרגישה מצויין .

האם יתכן שיש הריון?
    האם יתכן שהביוץ היה ממש בשבוע שאחרי הוסת? אם כן, אז מתי אני אוכל לעשות בדיקת הריון?

תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בהחלט יכול להיות...

יפעת צאיג
    27/03/2008

יש נשים שהביוץ שלהם מאוד קרוב למחזור, במידה והמחזור בד"כ סדיר ממליצה לך לחכות לזמן המחזור הקרוב ובמידה והוא בושש לבוא אז עשי בדיקת הריון. מחזיקה לך אצבעות. יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה