מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מקיפהדנה27/03/2008
שלום יפעת,
לאחר שנה של ניסיונות להכנס להריון באופן טבעי התחלנו לעשות בירורים אצל רופא נהדר. הוא נתן לי צילום רחם, ולהתחיל להיות במעקב של זקיקים באולטרסאונד ובדיקות דם. הכל מתבצע במרכז לבריאות האישה. בדיקת הזרע של בן זוגי טובה. אני רוצה להיות אופטימית ולהאמין שצילום הרחם יהיה בסדר גמור ומעקב הזקיקים והדם יהיו טובים. קצת מוקדם לשאול אבל מה קורה במידה ומבינים ושהכל בסדר?תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קורה כש"הכל בסדר"
יפעת צאיג31/03/2008הכל בסדר? תלוי את מי שואלים...
הרופאים בד"כ יציעו טיפול הורמונאלי כזה או אחר. אני מאמינה ומחקרים רבים מוכיחים זאת כי יש גורמים נוספים המשפיעים על הפוריות כמו תזונה, רוגע נפשי פעילות גופנית ועוד. פעמים רבות פעילות לא תקינה של מערכות סמוכות משפיע על הפוריות כמו: כבד, כליות, נטייה סוכרתית, חוסר בויטמינים ומינרלים וכו. הייתי מציעה לפני שניגשים לטיפול ההורמונאלי לנסות לטפל בשאר המערכות ורק במידת הצורך לפנות לטיפול רפואי מתאים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דנה31/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)