שאלה מקיפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מקיפה
    דנה
    27/03/2008

שלום יפעת,

לאחר שנה של ניסיונות להכנס להריון באופן טבעי התחלנו לעשות בירורים אצל רופא נהדר. הוא נתן לי צילום רחם, ולהתחיל להיות במעקב של זקיקים באולטרסאונד ובדיקות דם. הכל מתבצע במרכז לבריאות האישה. בדיקת הזרע של בן זוגי טובה. אני רוצה להיות אופטימית ולהאמין שצילום הרחם יהיה בסדר גמור ומעקב הזקיקים והדם יהיו טובים. קצת מוקדם לשאול אבל מה קורה במידה ומבינים ושהכל בסדר?תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מקיפה

הוספת תגובה

• מה קורה כש"הכל בסדר"

יפעת צאיג
    31/03/2008

הכל בסדר? תלוי את מי שואלים...
    הרופאים בד"כ יציעו טיפול הורמונאלי כזה או אחר. אני מאמינה ומחקרים רבים מוכיחים זאת כי יש גורמים נוספים המשפיעים על הפוריות כמו תזונה, רוגע נפשי פעילות גופנית ועוד. פעמים רבות פעילות לא תקינה של מערכות סמוכות משפיע על הפוריות כמו: כבד, כליות, נטייה סוכרתית, חוסר בויטמינים ומינרלים וכו. הייתי מציעה לפני שניגשים לטיפול ההורמונאלי לנסות לטפל בשאר המערכות ורק במידת הצורך לפנות לטיפול רפואי מתאים. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דנה
    31/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה