משהי יודעת לעזור לי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהי יודעת לעזור לי?
    א.ו.
    12/11/2013

אני אמא לילדה שנולדה בניתוח קיסרי שהסתבך וגרר עוד מס' ניתוחים. אני מנסה להרות כבר כשנה וחצי ללא הצלחה, פניתי לרופאת פריון והיא טוענת שאני אוריד במשקל ואז אכנס להריון באופן טבעי. זה הגיוני? יש לציין שבמשפחה שלי כלון מלאו, והצליחו ללדת ילדים בלי בעיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהי יודעת לעזור לי?

הוספת תגובה

• משהי יודעת לעזור לי? - תגובה

רונית רוזנטל
    14/11/2013

שלום,
    כמובן שיש השפעת משקל עודף
    אך יחד עם זאת ניתן לשלב....
    לעשות בירור עד הסוף הכולל את כל הבדיקות
    ולגשת לדיאטנית לקבל תפריט מאוזן
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי א.ו

אני
    15/11/2013

זה תלוי גם כמה זמן את מנסה להרות... בכל מקרה, כדאי לבדוק את בעיית הפוריות לעומק - גם את וגם בן-זוגך. השמנה/תזונה אינה הדבר היחיד שגורם לאי-פיריון. (זה משפיע במידה מסויימת, אבל סביר להניח כי זה אינו הדבר היחיד שמשפיע)
    מקסימום בדקת - והכל בסדר! עדיף מאשר חוסר ודאיות ותקווה שירידה במשקל היא זו שתביא להיריון
    בהצלחה ענקית!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה, לא שמתי לב...

אני
    15/11/2013

את מנסה להרות כבר שנה וחצי, זה אכן זמן לא מבוטל. אז כפי שהמלצתי למעלה, כדאי להיבדק לעומק. אם לא עם הרופאה הזאת - גשי לרופא/ה אחר/ת
    Good-Luck!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה