לחץ וחרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ וחרדה
    דנה
    07/04/2008

יפעת שלום, בעלי ואני מנסים להכנס להריון כשנה,החודש התחלנו את כל הבדיקות ההכרחיות בליויי רופא מומחה. הבדיקות של בעלי טובות. מחודש לחודש אני יותר מוטרדת מהמחשבה שאולי יקח הרבה זמן עד שאביא ילד, עם או בלי הפריות.הבעיה היא שאני ממש לחוצה ולא רגועה וזה ניכר ביום יום,לא ישנה,המחשבות לא מפסיקות לרוץ בראש. בגדול אני יודעת שהיום כמעט כל בעיה ניתנת לטיפול אבל עדיין אני לא רגועה.ברמה של דכאון קל שאתמול התפרצתי בבכי ובעלי המקסים היה שם בשבילי. יפעת,מה אפשר לעשות עם הפחד הזה?כיצד אפשר להפיגו?אני די בטוחה שלחץ וגישה שלילית לא תורמים לגופי ברגע זה.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ וחרדה

הוספת תגובה

• חרדה

יפעת צאיג
    08/04/2008

הקושי הגדול בהתמודדות עם בעיית פריון הוא אי הוודאות. אין פתרון קסם להתמודדות ורגשותייך מאוד אופיניים לבעיה מסוג זה. לעיתים שיחות מאוד עוזרות בהתמודדות וזה מאפשר תיעול של הרגשות למקום אחד ולא שהם יחלשו על החיים האישיים והזוגיים. נכון שלחץ ומתח אינם הפתרון למרות שהם חלק מהתהליך הייתי בהחלט ממליצה לך לפנות לייעוץ כדי לעזור לעצמך לתהליך ולמטרה להתממש. מבינה אותך מאוד ...יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

דנה
    09/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה