מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כשהגוף זועק "הצילו"נתי24/05/2007
יפעת שלום,
תחילה מברכת על מתן לחלק הרגשי שקיים בתהליך הכואב של טיפולי הפיריון. אני תרפיסטית בעצמי אשר עוברת תהליך רגשי מאוד משמעותי במהלך המסע להבאת ילד לעולם.
אני חווה סמפטומים פיזיולוגיים לפני תחילתו של מחזור טיפולים נוספים, כבר החל מהשלב של הזקיק שמתאים לגודל המתאים, מה שמבשר שמגיעה החזרת עוברים, הפרייה וכו'. כגון: לחץ בחלקו העליון של החזה, המביא לקשיי נשימה, שיעול וחולי רגשי. אני מבינה כי הגוף שלי מדבר אליי ומתנגד לכניסה למחזור נוסף ומביע זאת דרך חסימה מסוימת.
אני משתדלת להקשיב לגופי ולנוח בין מחזורים ולא לרוץ מיד לשלב נוסף. יש לציין כי בעלי תומך בי מאוד ואנו מתקדמים לפי הקצב שלי.
האם זוהי חרדה? האם נשים נוספות מכירות את התופעה הזו שלפני... ? אשמח לכל תגובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיבור גופני
יפעת צאיג26/05/2007הי נתי, אני חושבת שמה שאת חווה הוא מדהים ואכן דורש התייחסות. אני מאמינה שבכל הטיפולים יש מקום חשוב לרגש יכול להיות שהסימפטומים שאת מתארת מראים על חרדה וחשוב להקשיב להם יכול להיות שהנפש שלך זקוקה לתרפיה נוספת כדי ללכת יחד עם הגוף. החסימה שאת מתארת בצורה פזית אכן מביעה על לחץ רגשי. נשים רבות חשות תחושות דומות יחד עם הטיפולים ולכן חשוב לבצע טיפולים נוספים שמרגיעים ומאזנים גם את המערכת ההורמונאלית וגם את המערכת הנפשית. המון בהצלחה. יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)