כשהגוף זועק "הצילו"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כשהגוף זועק "הצילו"
    נתי
    24/05/2007

יפעת שלום,

תחילה מברכת על מתן לחלק הרגשי שקיים בתהליך הכואב של טיפולי הפיריון. אני תרפיסטית בעצמי אשר עוברת תהליך רגשי מאוד משמעותי במהלך המסע להבאת ילד לעולם.

אני חווה סמפטומים פיזיולוגיים לפני תחילתו של מחזור טיפולים נוספים, כבר החל מהשלב של הזקיק שמתאים לגודל המתאים, מה שמבשר שמגיעה החזרת עוברים, הפרייה וכו'. כגון: לחץ בחלקו העליון של החזה, המביא לקשיי נשימה, שיעול וחולי רגשי. אני מבינה כי הגוף שלי מדבר אליי ומתנגד לכניסה למחזור נוסף ומביע זאת דרך חסימה מסוימת.
    אני משתדלת להקשיב לגופי ולנוח בין מחזורים ולא לרוץ מיד לשלב נוסף. יש לציין כי בעלי תומך בי מאוד ואנו מתקדמים לפי הקצב שלי.

האם זוהי חרדה? האם נשים נוספות מכירות את התופעה הזו שלפני... ? אשמח לכל תגובה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כשהגוף זועק "הצילו"

הוספת תגובה

• דיבור גופני

יפעת צאיג
    26/05/2007

הי נתי, אני חושבת שמה שאת חווה הוא מדהים ואכן דורש התייחסות. אני מאמינה שבכל הטיפולים יש מקום חשוב לרגש יכול להיות שהסימפטומים שאת מתארת מראים על חרדה וחשוב להקשיב להם יכול להיות שהנפש שלך זקוקה לתרפיה נוספת כדי ללכת יחד עם הגוף. החסימה שאת מתארת בצורה פזית אכן מביעה על לחץ רגשי. נשים רבות חשות תחושות דומות יחד עם הטיפולים ולכן חשוב לבצע טיפולים נוספים שמרגיעים ומאזנים גם את המערכת ההורמונאלית וגם את המערכת הנפשית. המון בהצלחה. יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה