מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצב נפשי קשהsara24/05/2007
יפעת שלום,אני בת 31 נשואה 4 שנים ללא הצלחה להרות,לאחר בדיקות וברורים אצל יותר מ3 רופאיםאובחן אצלי כשל שחלתי מוקדם והפתרון היחיד הוא תרומת ביצית.אני לא מצליחה לעכל את המצב והבעיה הכי גדולה שלי זה בעלי שלא מוכן לשמוע על כך-לא מעוניין בטיפול הזה מכמה וכמה סיבות-אני כועסת על עצמי על אלוהים ועל כל העולם,למה זה מגיע לי???????אני כבר לא יודעת מה המטרה שלי בחיים האלה אם אני לא יכולה להביא לעולם ילדים שהם שלי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איתך בכל מצב
יפעת צאיג26/05/2007הי, אני שומעת את המצוקה שאת נמצאת וכולי משתתפת בכאב. הכעס והכאב שאת מרגישה אופיינים לרמת ההפתעה מהודעה זו. כפי שתארת נראה שעיקר הבעיה היא ההתמודדות הזוגית. אל תכעסי על עצמך לא עשית שום דבר רע הדבר היחיד והמקסים שעשית זה שרצית ילדים? מה רע בזה?תשאלי את בעלך מה הוא היה עושה לו המצב היה הפוך? ילדים הם ילדים וגם אם הם לא שלך גנטית תחושת האהבה אלהם היא זהה, הצורך בנתינה ובלהיות אמא יכול להתממש, אולי לא בדרך שקיווית לה אבל הוא בר השגה. דברי עם בעלך לכו לייעוץ ונסו להגיע לפשרה בהתאם למגבלות הקיימות על אף שהם לא פשוטות. אני מחזקת את ידייך בכל אשר תפני ומקווה שתצליחי למצוא את האור ולהבין שילדים אכן יכולים להיות לך ויש מטרות נוספות בחיים מעבר לילדים שהם שלך גנטית. חיבוק גדול. יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)