שאלה חשובה לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה לי
    שרית
    27/05/2007

שלום לך יפעת
    עברתי הריון ivf עקב בעית זרע חלש אצל בעלי ,בטיפול הראשון החדירו לי עובר אחד וזה נקלט .תודה לאל יש לי ילדה בת שנה ושמונה חודשים ולא נשארו לי עוברים מוקפאים .השאלה באיזו דרך אני יכולה לנסות כרגע להכנס להריון טבעי בלי טיפולים כי המון מסביבי אחרי הטיפול הראשון נקלטו בהריון שני ללא טיפולים הקושי הוא לקיים יחסי מין יום כן ויום לא . תודה מראש על ההתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה לי

הוספת תגובה

• הצלחות בסבב שני

יפעת צאיג
    27/05/2007

הי, אני שמחה על שאלתך כי היא יכולה לעזור להרבה בנות נוספות. הזרע מתחדש כל שלושה חודשים בערך לכן אם הייתה בעיית זרע בעבר אין זה אומר שבעיית הזרע עדיין קיימת ומומלץ מאוד לבצע בדיקה נוספת ברגע שרוצים הריון נוסף. במידה ועדיין יש בעיית זרע ניתן לשפר את איכות הזרע על ידי תזונה נטורופתית או דיקור. כדי לעזור לתהליך בצורה נוספת ניתן לשפר קליטה על ידי יוגה לפריון ודיקור בימי הביוץ. לדעתי מכיוון שנראה שנקלטתם פעם קודמת די מהר ואת לאחר הריון אכן פעולות אלה יכולות לעזור בצורה משמעותית. בהצלחה. יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך

שרית
    02/06/2007

תודה יפעת אני יתיעץ לגבי זה עם הרופא נשים שלי ונראה איך זה יזרום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה